City'us e tot mai aproape de un nou event! Va juca în semifinalele campionatului şi în finala Cupei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 2 jocuri din sferturile de finală ale play-off-ului campionatului naţional de futsal au reprezentat simple antrenamente pentru City’us  Târgu-Mureş.

Două victorii, 11-2 şi 16-3 în faţa celor de la Dava Deva au fost rezultatele care calificat echipa campioană în semifinale.

În primul joc, disputat vineri, golurile celor de la City’us au fost înscrise de: Ignat (3), R. Radu (2), Mimi Stoica (2), Lupu, Gherman, Nicuşan şi Covaci.

În al doilea joc, de sâmbătă seara, diferenţa a fost şi mai mare. După 9-1 la pauză, City’us a mai punctat de alte 7 ori în partea secundă. Golurile campionilor au fost marcate de: Mimi Stoica (5), Lupu (3), F. Matei (3), Gherman (2), Muntean, Covaci şi Nicuşan.

Astfel, disputa dintre City’us şi Dava Deva a consemnat doar 2 jocuri, în urma cărora, târgumureşenii se califică în semifinalele campionatului naţional.

În penultimul act, City’us va întâlni învingătoarea dintre ACS Odorheiu Secuiesc şi CSM Focşani. Prima partidă se va disputa la Focşani, azi, de la ora 18, iar partida a doua, sâmbătă, de la ora 20.30, la Odorheiu Secuiesc.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite