City'us bifează al nouălea trofeu! Cupa României este la Târgu-Mureș!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureșenii au câștigat Cupa României
Mureșenii au câștigat Cupa României

City’us Târgu-Mureş este cea mai titrată echipă din istoria futsalului românesc cu nu mai puțin de nouă trofee în cei cinci ani de prezenţă pe prima scenă. Palmaresul de invidiat a fost întregit ieri seară, în Sala Sporturilor din Iaşi, când City’us a câştigat pentru a cincea oară consecutiv Cupa României la futsal. Târgumureşenii s-au impus cu 11-3 în faţa celor de la United Galaţi.

Cu toate că scorul nu o arată, în prima repriză partida a fost echilibrată, gălăţenii conducând în două rânduri cu 1-0 şi 2-1, la singurele ocazii reale la poarta lui Moldovan. Pe finalul reprizei, City’us a întors rezultatul prin golurile lui Nicuşan, iar la pauză echipa condusă de Kacso Endre avea un avantaj minim, 3-2.

În repriza secundă, campioana şi-a impus jocul, pe lângă cele 8 goluri înscrise, ratând alte mari ocazii. A fost un adevărat recital de futsal, care a arătat adevărata diferenţă dintre cele 2 formaţii. City’us a beneficiat şi de 2 lovituri de penalitate, de la 6 metri, în urma henţurilor comise de gălăţeni. Una dintre lovituri a fost transformată chiar de portarul Moldovan.

Golurile celor de la City’us au fost înscrise de: Szocs (8, 40), Nicuşan (20, 20, 37), Gherman (27-6 metri), Csoma (31), Lupu (34), Mimi Stoica (36), C. Matei (38), Moldovan (38-6 metri).

Pentru City’us au evoluat: Moldovan – Fl. Matei, Gherman, Ignat, Lupu. Au mai jucat: Nicuşan, Szocs, Mimi Stoica, C. Matei, Covaci, R. Radu şi Csoma.


   

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite