City’us acuză arbitrajul după înfrângerea în fața celor de la Energia Lvov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eșec în meciul doi din Main Round pentru echipa mureșeană
Eșec în meciul doi din Main Round pentru echipa mureșeană

City’us Târgu-Mureş a pierdut în cea de-a doua partidă a grupei a 3-a din UEFA Futsal Cup - Main Round, ce se desfăşoară în Republica Cehă, la Chrudim, 3-6 în faţa celor de la Energia Lvov.

O înfrângere total nemeritată, spun reprezentanții echipei mureșene, decisă în mare parte de decizia unui arbitru din Bulgaria. Cu 6 minute înainte de finalul jocului, acesta a dictat lovitură de penalitate de la 6 metri, pentru cei din Lvov, la un henţ în careu văzut numai de el. O decizie luată în condiţiile în care, mingea şutată de un adversar l-a lovit în piept pe un jucător de-al nostru, iar arbitrul care a luat această decizie era în spatele fazei. La 2-3, City’us a trecut la atac, 5 contra 4, fără portar, iar cei din Lvov au înscris 3 goluri din jumătatea proprie.

Până la decizia decisivă din ultima parte a jocului, cei doi arbitri au avut o manieră total împotriva echipei noastre. În prima repriză, în minutul 9, City’us acumulase déjà 5 faulturi de echipă, în urma unor decizii îndelung contestate de campionii României. Mai mult, cu 3 minute înainte de pauză, cei doi oficiali au fluierat şi cel de-al 6-lea fault, lovitura de la 10 metri fiind însă ratată. Pe lângă greşelile majore de arbitraj, partida de la Chrudim s-a disputat în condiţii cu totul speciale, neaşteptate pentru un asemenea nivel al competiţiei. În repriza a doua, la scorul de 2-2, partida a fost întreruptă 10 minute din cauza unei pene de curent. Iar, pe parcursul întâlnirii, suprafaţa de joc a trebuit să fie ştearsă în nenumărate rânduri, din cauza condensului, dedesubtul podelei de lemn fiind gheaţa patinoarului”, spun oficialii City’us.

Golurile formaţiei mureșene au fost înscrise de Florin Matei, în secunda 50 a meciului, cu un şut puternic din apropiere şi în secunda 12 a reprizei secunde, cu un şut senzaţional la vinclu, de la aproximativ 10 metri. Ultima reuşită a fost semnată de Gherman, reluare din apropiere, în minutul 39.

Pentru City’us au început jocul: Iancu – Fl. Matei, Lupu, Ignat, Gherman. Au mai jucat: Csoma A., M. Stoica, Radu şi Cr. Matei.

În celălalt joc al grupei, Chrudim a învins pe Trebinje cu 4-0. În urma acestei înfrângeri, City’us păstrează încă şanse de calificare. Singura variantă însă a târgumureşenilor este o victorie la 2 goluri în ultimul joc al grupei, în faţa gazdelor de la Chrudim. În această situaţie şi cu o victorie a celor de la Lvov în faţa bosniacilor de la Trebinje, cele 3 echipe ar fi la egalitate de puncte, calificatele fiind decise într-un clasament în 3.

Ultimul criteriu de departajare, după numărul de puncte şi diferenţa de golaveraj, ar fi numărul mai mare de goluri înscrise în confruntările directe, City’us având avantaj în faţa cehilor.

    Clasamentul grupei, după 2 zile:

1.    Era Pack Chrudim        6 pct     (+5)
2.    Energia Lvov            3    (+2)
3.    City’us Târgu-Mureş        3    (-2)
4.    Leotar Trebinje            0



Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite