City’us Târgu-Mureş joacă împotriva Murciei în Cupa Uefa la futsal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii au meciuri grele în Portugalia
Mureşenii au meciuri grele în Portugalia

El Pozo Murcia este primul adversar al mureşenilor de la City’us în ultima grupă de calificare în Final Four-ul Cupei Uefa Futsal Cup.

Delegaţiile oficiale ale celor 4 echipe , City’us, Sporting Lisabona, El Pozo Murcia şi ERA PACK Chrudim sunt cazate în acelaşi hotel, Amazonia, situat pe malul Oceanului Atlantic, într-o suburbie a Lisabonei, Jamor.

Cu doar o zi înainte de debut, antrenorul formaţiei mureşene, spaniolul Sito Rivera, credea că, formaţia pe care o conduce va avea de înfruntat două dintre cele mai bune echipe de futsal din Europa, la acestă oră: Murcia şi Sporting. Chiar şi aşa, cu o dăruire totală şi concentrare maximă, City’us poate obţine rezultate notabile.

Din această grupă, pentru turneul final, Final Four, se va califica doar echipa clasată pe prima poziţie.

Kairat Almaty, campioana Kazahstan-ului, este prima echipă care şi-a asigurat biletele pentru marea finală, câştigând grupa organizată pe teren propriu. Cazacii, mai exact brazilienii-cazaci, echipa fiind format doar din jucători brazilieni, au trecut de Slov Matic Bratislava din Slovacia, Akademia Pniewy din Polonia şi au terminat la egalitate, 2-2 cu Iberia Tbilisi din Georgia. Au obţinut calificarea la golaveraj în faţa celor de la Tbilisi.

În Grupa B, de la Ekaterinburg, după 2 zile, pe primele 2 locuri se află Araz Naxcivan din Azerbaidjan şi Montesilvano din Italia, cu câte 4 puncte, urmate de gazdele de la Viz-Sinara cu 3 puncte. Azi au loc jocurile decisive: Araz – Ekaterinburg şi Montesilvano – Ararat Nicosia.

Azi vor începe şi partidele Grupei A, de la Kragujevac, din Serbia, grupă format din Ekonomac Kragujevac, Benfica Lisabona, Time Lvov şi Nacional Zagreb.


Pentru turneul de la Lisabona, găzduit de Pavilhao Multiusos, din Odivelas, din partea UEFA au fost delegaţi Patrick Willemark din Belgia şi Andreas Demeriou din Cipru.
Partidele din cadrul turneului vor fi conduse de Francesco Massini (Italia), Oleg Ivanov (Ucraina), Elchin Mammadov (Azerbaidjan) şi Sergey Velikiy (Rusia).


Iată şi programul jocurilor:

25.11.2010 - JOI     
18h00 -     El Pozo Murcia  vs  City’us Tirgu Mures
20h30 -     Sporting C.P.  vs  Era Pack Chrudim 

26.11.2010 - VINERI         
18h00 -     Era Pack Chrudim  vs  El Pozo Murcia
20h30 -     Sporting C.P.  vs  City’us Tirgu Mures

28.11.2010 - DUMINICĂ         
15h00 -     El Pozo Murcia  vs  Sporting C.P.        
17h30 -     City’us Tirgu Mures vs  Era Pack Chrudim

Ora jocurilor este ora Portugaliei. Ora României este +2 ore.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite