City’us Târgu-Mureş, învinsă de Sporting Lisabona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa mureşeană de futsal City'us
Echipa mureşeană de futsal City'us

City’us Târgu-Mureş a pierdut şi al doilea joc din cadrul turneului UEFA Futsal Cup, Elite Round, ce se desfăşoară la Lisabona, 1-4 cu gazdele de la Sporting Club de Portugal.

La acest succes, o contribuţie importantă au avut-o şi cei doi arbitri din Ucraina şi Rusia, care au făcut tot posibilul să ţină echipa noastră la respect. Pe lângă cele 4 cartonaşe galbene încasate, jucătorii campioanei României au fost penalizaţi cu numeroase alte faulturi, iar intrările dure gazdelor au trecut neobservate.

Căpitanul echipei mureșene, Gherman, a fost lovit cu cotul în gură şi i-a recidivat o mai veche leziune la buza inferioară, fiind nevoit să rămână după pauză la cabine.

După 0-3 la pauză, antrenorul Sito Rivera a decis să joace partea a doua cu Lupu în rol de play-maker, în sistem 5 contra 4. Acest lucru s-a văzut, pe lângă golul lui Philipe, City’us ratând alte 3 situaţii clare de gol.

Totul s-a decis cu 2 minute înainte de final când, Cardinal a înscris, după un fault nesancţionat. Sporting se impune cu 4-1 şi va juca duminică pentru calificare cu El Pozo Murcia.

Evoluţia bună a formaţiei mureșene se poate vedea şi din statistici. City’us a tras de 15 ori pe spaţiul porţii, faţă de 12 Sporting şi de 10 ori în afara cadrului porţii, faţă de 6 gazdele.

Declaraţii conferinţa de presă:

Sito Rivera – antrenor: “Am reuşit un joc destul de bun. La 3-1 am ratat câteva ocazii, putem spune că nu am avut şansă. Arbitrajul a lăsat de dorit, gazdele fiind nu spun favorizate, ci protejate. Multe faulturi la noi, aproape deloc la ei. Asta este. Jucăm duminică în special pentru onoarea nastră

Nuno Miguel – jucător: “am intrat destul de greu în joc. A fost greu să revenim de la 0-3, dar am încercat. Am avut şi noi ocazii importante, dar mingea nu a vrut să intre în poartă

Echipe:

Sporting CP: Joao Benedito – Leitao, Pedro Cary, Matos, Caio Japa. Au mai jucat: Justino, Alex, Cardinal, Divanei, Marcelo Silva. Antrenor: Orlando Duarte.

City’us: Carlao – Paulinho, Philipe, Lupu, Nuno Miguel. Au mai jucat: Mimi Stoica, Fl. Matei, Gherman, Radu, Ignat, Nicuşan. Antrenor: Sito Rivera.

Marcatori: 1-0 Matos (9), 2-0 Alex (13), 3-0 Marcelo Silva (18), 3-1 Philipe (25), 4-1 Cardinal (38).

Cartonaşe galbene: Ignat, Gherman, Paulihno, Radu.

Arbitri: Sergey Velikiy (Rusia), Oleg Ivanov (Rusia).


În celălalt joc al grupei s-au întâlnit El Pozo Murcia şi ERA PACK Chrudim. Spaniolii s-au impus cu scorul de 3-1, la pauză 2-o, prin golurile reuşite de Vinicius (2), Dentinho (23 – autogol) şi Mauricio (34), respectiv Michal Mares (38 – 10 metri).

După 2 zile, clasamentul Grupei D, arată astfel:


1.    El Pozo Murcia        6 pct
2.    Sporting CP        4
3.    ERA PACK        1
4.    City’us            0

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite