City'us câștigă derby-ul primei divizii la futsal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În derby-ul etapei a VIII-a, dar și a Ligii 1 la futsal, City’us Târgu-Mureş a învins cu 6-2 pe Smart Ionescu București, într-o partidă disputată în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv.

Echipa oaspete, cu foști sau actuali internaționali în lot (Juverdeanu, Șotârcă, Tomescu) se anunța înaintea jocului un adversar dificil, unul care pare a fi principalul, dacă nu singurul, contracandidat la titlu al târgumureșenilor.

Iar debutul jocului a întărit această idee. Oaspeții au deschis scorul în minutul 3, prin Munteanu, care a reluat sub bară o excelentă pasă primită la colțul lung. Bucureștenii au mai condus cu 2-1, după golul lui Ungureanu, din minutul 7, în urma unei lovituri libere.

Aceste două momente au fost singurele în care bucureștenii de la Smart au fost în prim plan. Eroul primelor minute a fost Florin Matei, care a înscris 3 goluri, două dintre ele venind în urma unor șuturi de excepție din afara careului. Primul, în minutul 5, pe contraatac, al doilea, în minutul 13, șut sub bară, iar golul de 3-2, în minutul 15, în colțul din dreapta al porții apărate de Juverdeanu.

Până la pauză, pentru City’us au mai punctate Movileanu, în propria poartă, în minutul 16 și Daniel Raymond, în minutul 18. Astfel, la pauză, tabela arăta 5-2 pentru campionii României.

Repriza a doua a fost una mult mai liniștită, City’us preferând un joc de pase, care a amețit în multe rânduri apărarea adversă. Singurul gol al părții secunde a fost înscris de Lupu, în mintul 22. În ultimul minut de joc, portarul celor de la City’us, Aszalos, intrat în locul lui Iancu, a parat o lovitură de penalitate, de la 10 metri.

Rezultat final, City’us – Smart Ionescu București 6-2, o nouă demonstrație de forță din partea echipei mureșene.

După această nouă victorie, City’us își păstrează primul loc în clasament, cu maximum de puncte, 21, la 5 puncte de Smart București. În etapa viitoare, târgumureșenii vor juca în deplasare, la Galați, marți 13 noiembrie, de la ora 20, într-o partidă transmisă în direct de postul Digisport.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite