Ciprian Dobre: ”Aveți curajul să îl demiteți pe Traian Băsescu?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Dobre, la mitingul de la Brașov
Ciprian Dobre, la mitingul de la Brașov

Președintele Consiliului Județean Mureș, Ciprian Dobre, a fost prezent în calitate de președinte al PNL Mureș la mitingul din Brașov, organizat de formațiunea politică pe care o reprezintă.

Acolo, el a reiterat ideea conform căreia populația trebuie să fie prezentă în număr cât mai mare la referendumul din 29 iulie, pentru a-și exprima aprobarea sau dezaprobarea față de activitatea președintelui suspendat, Traian Băsescu.

Vreau să vă întreb dacă aveți curajul să mergeți la vot pe 29 iulie, dacă aveți curajul să îl demiteți pe Traian Băsescu. Cred că putem vorbi despre faptul că parlamentarii și-au făcut cu demnitate datoria și cred că putem vorbi despre faptul că acum noi, cetățenii români, avem datoria, avem datoria și curajul de a merge la vot pe 29 iulie și să îi dăm ceea ce ne-a dat el, timp de trei ani si jumătate. Vă rog să vă gândiți ce ne așteaptă pe noi, cetățenii României, dacă Traian Băsescu mai rămâne timp de doi ani la Palatul Cotroceni. Vă rog să vă gândiți care este viitorul copiilor noștri, dacă Traian Băsescu mai rămâne doi ani președintele României. Aveți curajul să mergeți la vot? Aveți demnitatea să votați?”, au fost câteva din cuvintele rostite de Dobre la miting.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite