Cine vine şi cine pleacă de la FCM Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul unei conferinţe de presă, directorul general al clubului FC Municipal Târgu-Mureş, Aurelian Băbuţan, a ţinut să clarifice situaţia cu privire la plecările de jucători din lotul FCM-ului.

În ceea ce priveşte sosirile, Băbuţan a precizat că la echipă vor sosi Ruiz, transferat încă din luna noiembrie, dar cu drept de joc doar din retur, Zaharia, Rus, Balauru, Petcuţ, Bawab, Iencsi şi ultimul transfer, peruanul Urribe.

Acesta a mai precizat că le mulţumeşte jucătorilor care vor pleca de la echipă, pentru aportul adus în performanţa de a promova în prima divizie şi totodată în ceea ce priveşte rezultatele obţinute.

"În primul rând vreau să le mulţumesc jucătorilor care nu mai fac parte din lotul nostru, pentru contribuţia lor la rezultatele echipei. Le doresc să le fie bine acolo unde vor merge. De la FC Municipal niciun jucător nu a fost dat afară. Au fost reziliate, de comun acord, contractele cu unii jucători. Nu a fost doar opţiunea antrenorului, ci a întregii conduceri. Având alte obiective în retur, de comun acord am reziliat contractele cu Roman, Vancea, Sfârlea, Cr. Pop, Sosa. Onicaş s-a întors la Steaua, Veljovic la CFR Cluj şi Botoşer la Gloria Bistriţa. Mai sunt unii jucători cu care suntem în tratative avansate pentru rezilierea contractelor, tot pe cale amiabilă: Caparco, Donadoni, Edu şi Carlos. Târnăvean se află în pregătiri cu Ceahlăul Pt. Neamţ, iar Ilea va pleca la Alba Iulia. Bălău, Biţiş şi Miclăuş se pregătesc cu echipa a II-a şi oricând pot face saltul la prima formaţie"

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite