Cine este Sorin Ţerbea şi care e poziţia oficială a FCM-ului faţă de el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Ţerbea a fost arestat preventiv
Sorin Ţerbea a fost arestat preventiv

Şeful CCA a lua şpaga în aer, într-un elicopter pus la dispoziţie de presupusul său mituitor, omul de afaceri Sorin Ţerbea, arestat preventiv.

Sorin Ţerbea este un influent om de afaceri din Târgu-Mureş, implicat în industria hotelieră şi totodată patronul societăţii de salubrizare aflată sunb contract cu Municipalitatea. Ţerbea deţine două hoteluri, President şi Premier, ambele fiind hoteluri de lux. President a fost inaugurat în 2007, fiind cotat la patru stele şi deţinând un amplu spaţiu pentru conferinţe, un centru spa ultramodern şi 156 de locuri de cazare, dintre care 20 sunt apartamente matrimoniale. Hotelul Premier Boutique este situat în centrul Târgu-Mureşului, fiind cotat la trei stele. Acesta dispune de 25 de camere matrimoniale şi două apartamente de lux. Îerbea s-a ocupat personal de designul ambelor stabilimente pe care le deţine, fiind pasionat de designul interior. Pe lângă investiţiile în industria hotelieră, Ţerbea deţine şi societatea de salubrizare a oraşului, SC Salubriserv S.A., aflată sub contract cu Primăria Târgu-Mureş pentru următorii nouă ani. Pasionat de sport, Ţerbea a înfiinţat în urmă cu şapte ani echipa de futsal City'us Târgu-Mureş, multiplă campioană a României. Ţerbea este preşedintele Federaţiei Române de Futsal, fapt ce a favorizat Târgu-Mureşul în cursa pentru organizarea mai multor meciuri de fotbal în sală ale echipei naţionale a României. Totodată, omul de afaceri este şi membru în Comitetul Executiv al FRF.

FCM-ul a răspuns acuzaţiilor cu un comunicat

"Fotbal Club Municipal Tîrgu-Mureş respinge cu fermitatea orice insinuare
sau orice acuzaţie la adresa onestităţii şi corectitudinii cu care echipa şi-a jucat şi apărat şansele în toate meciurile disputate. 

Conducerea Fotbal Club Municipal Târgu-Mureş îşi exprimă încrederea în justiţia română şi îşi afirmă încă o dată răspicat disponibilitatea de a colabora sub toate formele pentru clarificarea oricăror suspiciuni sau neclarităţi din această anchetă.

Conducerea Fotbal Club Municipal Târgu-Mureş îşi exprimă îngrijorarea faţă de campania agresivă de denigrare a clubului nostru care a început cu minciunile lansate cu câteva zile în urmă într-un articol al cotidianului can-can.  Cu toţii ştiţi (şi felicităm presa mureşeană pentru obiectivitate arătată în cazul relatat de cotidianul can-can) că cele prezentate au fost o minciună iar aşa zisele dame de companie sunt în realitate soţia patronului şi soţia unui prieten de familie. Rămâne ca şi în acest caz justiţia să îşi spună cuvântul", se arată în comunicat. 

În ceea ce-l priveşte pe omul de afaceri mureşean, clubul de fotbal se dezice de acesta. "Domnul Sorin Ţerbea nu are nici o calitate oficială în cadrul clubului Fotbal Club Municipal Tîrgu-Mureş, respectiv nu a fost şi nu este nici acţionar, nici membru al consiliului de administraţie şi nici reprezentant oficial".

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite