Află ce străzi mureşene rămân astăzi fără gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E.ON Gaz Distribuţie va înlocui astăzi conductele şi branşamentele de gaze naturale pe mai multe străzi din Târgu-Mureş.

Lungimea totală a noilor conducte şi branşamente de polietilenă, cu rezistenţă şi durabilitate crescute, este de peste 4 km. Pentru cuplarea acestora la sistemul de distribuţie, E.ON va întrerupe alimentarea cu gaze naturale, mâine începând cu ora 9.00, pe străzile Hunedoara, Cugir, Cisnădie (doar imobilele de la numărul 189 la 193), Gheorghe Doja (doar imobilele de la numărul 179 la 181) şi Reşiţa.

Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, aceştia sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al companiei”, a declarat Silviu Bucuroiu, purtător de cuvânt al companiei E.ON Gaz Distribuţie.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, cel mai probabil în jurul orei 15.00.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite