Târgu-Mureş: Cinci hoţi prinşi în aceaşi zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au fost prinşi de poliţişti
Hoţii au fost prinşi de poliţişti

Poliţiştii mureşeni au reuşit să prinsă ieri cinci tineri acuzaţi de furt. O parte sunt cercetaţi în stare de libertate, iar alţii au fost prezentaţi Judecătoriei Mureş cu proppunerea de arestare preventivă.

Primul hoţ prins este din Luduş, are 42 de ani şi a sustras mai multe produse cosmetice dintr-un magazin. Bunurile furate au fost confiscate şi returnate administratorului magazinului, iar bărbatul este cercetat în stare de libertate.

Tot ieri a fost reţinut şi un tânăr de 19 ani din Târgu-Mureş, care în noaptea de 20/21 octombrie a sustras dintr-un autoturism un CD-Player în valoare de 600 de lei. "Tânărul a fost reţinut şi depus în arestul I.P.J. Mureş, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat", a precizat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Poliţiştii au identificat şi reţinut pentru 24 de ore trei tineri din comuna Miheşul de Câmpie, care în perioada septembrie 2009-noiembrie 2009 au săvârşit mai multe furturi. "Aceştia au pătruns prin efracţie în sediul unei asociaţii de proprietari, situată pe strada Hunedoara, în mai multe pivniţe situate pe strada Hunedoara şi strada Lămâiţei de unde au sustras aparate electrice şi electronice, cabluri şi piese metalice, articole de îmbrăcăminte. Cei trei urmează a fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă", a mai precizta Livia Popa.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite