Târgu-Mureş:Tudor Chirilă şi trupa sa revin în Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:Tudor Chirilă şi trupa sa revin în Târgu-Mureş
Târgu-Mureş:Tudor Chirilă şi trupa sa revin în Târgu-Mureş

Evenimentul va avea loc în localul Jazz&Blues Club. Va fi pentru a doua oară în acest an când formaţia „Vama” va concerta la Târgu-Mureş.

Trupa „Vama” va susţine duminica viitoare un nou concert în Târgu-Mureş. Evenimentul, găzduit de Jazz&Blues Club, face parte din turneul de promovare a albumului de debut al trupei. Astfel, pe 18 octombrie de la ora 22.00, fanii şi fanele muzicii lui Tudor Chirilă vor putea asculta piese ca „Bed for love”, „Dumnezeu nu apare la ştiri”, „Fotomodele” sau „17 ani...infinit”. Organizatorii aşteaptă o afluenţă record la concert, având în vedere priza la public pe care trupa o are în rândul adolescenţilor mureşeni. „Tudor Chirilă se simte foarte bine la Târgu-Mureş, iar publicul de aici îi iubeşte muzica. De aceea, oraşul nostru nu putea lipsi din turneul de toamnă al trupei sale. Sper că acest concert se va desfăşura cu casa închisă”, ne-a declarat Demeter Jozsef, administratorul localului mureşean.

Concert aşteptat
Mureşenii se declară încântaţi de faptul că „Vama” soseşte în oraşul nostru. „Suntem mari admiratoare ale lui Chirilă, deci nu avem cum să ratăm concertul. Nici nu contează cât vor costa biletele, pentru că noi vom fi acolo”, ne-au declarat Imola Kiss şi Alina Contoş. Am întâlnit şi tineri care preţuiesc mai mult piesele „Vamei Vechi” în detrimentul mai recentului proiect al lui Tudor Chirilă. „Voi merge la concert, chiar dacă Vama Veche îmi plăcea mai mult. Parcă erau mai sincere piesele alea şi mai puţin comerciale”, ne-a spus Mihai Pop, din Târgu-Mureş.

Bilete şi online
Un bilet de intrare la concert va costa 30 de lei. Acestea vor putea fi achiziţionate de la intrarea în local, sau din magazinele din reţeaua Diverta. Totodată, fanii trupei care doresc să-şi cumpere un bilet la concertul din Jazz&Blues au la dispoziţie şi varianta online, prin site-ul www.ticketpoint.ro, situaţie în care biletele de intrare vor fi livrate la domiciliu. Pentru rezervări, mureşenii au la dispoziţie numărul de telefon 0724 400.322.



Vama, din 2006

Trupa „Vama” a fost înfiinţară de Tudor Chirilă în urmă cu 3 ani, după despărţirea de „Vama Veche”. Formaţia este alcătuită din Tudor Chirilă – voce, Eugen Caminschi – chitară, Raul Kusak – clape, Lucian (Clopo) Cioargă – tobe, Dan (Prepe) Opriş – bass, iar albumul „Vama” este produsul de debut al celor patru.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite