Cetatea se face „Zob” diseară, la Sesiunea de noapte 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Zob va concerta pentru prima dată în cei 18 ani de activitate în oraşul nostru. Evenimentul face parte din cadrul şirului de concerte rock organizate în Cetatea Medievală, intitulat Sesiunea de noapte.

Sesiunea de Noapte aduce în Târgu-Mureş pentru prima dată formaţia Zob, cea mai veche şi cea mai notorie trupă de Punk Rock din România. Astfel, în Bastionul Dogarilor, de la ora 21.00, mureşenii care iubesc muzica rock de calitate vor avea parte de un veritabil festin. Fie că se “traduce” prin “Zombies of Bucharest”, “Zdrenţele oraşului Bucureşti”, “Zaraza oftează bolnavă”, “Zâmbetul omului beat” sau, mai nou, “Zulu Oscar Bravo”, formaţia Z.O.B. este compusă din Vlad Gorneanu-Vlase (voce, bas), Moşu (voce, chitară), Lonţi (chitară) şi Forrest (tobe).

Din punctul meu de vedere, Zob înseamnă istorie muzicală, sunt 18 ani de când activează, au ajuns la majorat. Aştept cât mai mulţi mureşeni la concert, pentru că băieţii de la Zob ştiu să facă show, nu au dat niciodată rateuri la concerte şi sunt sigur că va fi o atmosferă excelentă”, ne-a declarat Corina Gliga, organizatoarea Sesiunilor de noapte.

Legendă rock românească

Influenţele muzicale ale trupei pot fi caracterizate ca fiind “din sfera paranormalului şi din străfundurile gândirii”, fiind cunoscută sub acest nume din 1993 când au debutat într-un show organizat de fundaţia “Corrupted Morals”. De atunci şi-au câştigat pe merit, notorietatea de clasici ai genului punk-rock în România. Debutul discografic s-a înregistrat în 1995, fiind vorba despre un album împărţit cu formaţia “Ura de dupa uşă”, după care au urmat albumele Parodisiac (1995), Telenovelas (1997), III (2000), Printre nori (2004) şi ZuluOscarBravo (2009).

În deschidere, trupa Andărcavăr Bend, formată din Paul Socol (voce), Vizi Imre (voce & chitară) şi Asztalos Zsolt (percuţie), le vor oferi celor prezenţi un spectacol piperat cu surprize „electrice”. Preţul unui bilet este de 15 lei sau 10 lei, cu reducere pentru studenţi. Biletele vor putea fi achiziţionate numai la intrarea în Bastion.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite