Celsinho a venit în „reabilitare“ la Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A renunţat la viaţa de noapte, hotărât să îşi relanseze cariera fotbalistică. După un trecut tumultos petrecut mai mult prin cluburile de noapte decât pe terenul de sport, brazilianul Celso Luís Honorato Júnior (22 de ani), cunoscut în lumea fotbalului ca Celsinho, a devenit pata de culoare a FCM-ului.

Cariera mijlocaşului Brazilian a fost extrem de controversată. Viaţa de noapte şi execesele de toate felurile l-au scos mai mult în evidenţă decât performanţele fotbalistice. „În 2008 devenisem obez. La 1.74 de metri aveam 92 de kilograme. Eram disperat şi m-am internat într-o clinică pentru slăbit. De-abia când am revenit la Portuguesa, în 2010, am reuşit să ajung mai aproape de masa optimă, la 76 de kilograme“, a mărturisea Celsinho pentru site-ul Lance!Net.

„Campion“ la tatuaje

Acum e hotărât să lase trecut deoparte şi să o ia de la capăt. Şi-a lăsat în Brazilia soţia, şi fiul de 4 ani şi a venit în Ardeal să îşi refacă imaginea şi cariera fotbalistică.

image

Băiatul meu a împlinit patru ani. Acum nu mai joc doar pentru mine, motivaţia e alta. Azi sînt total diferit şi datorită fiului meu. Familia înseamnă enorm pentru mine. Soţia şi băieţelul meu vor ajunge la Târgu-Mureş şi îmi vor fi alături meci de meci. Pentru ei voi lupta şi voi da totul pe teren“, mărturiseşte Celsinho. Pentru a-şi arăta ataşamentul faţă de familie, brazilianul şi-a tatuat numele nevestei şi pe cel al fiului său pe braţul stâng.

image

Totuşi, din multitudinea de tatuaje de pe braţele sale, cel de pe mâna dreaptă iese cel mai tare în evidenţă. Reprezintă versurile unei melodii hip-hop a unei formaţii din Sao Paolo. „Versurile aparţin trupei mele preferate de hip hop şi se referă în special la viaţă, la greutăţile care apar şi la atitudinea pe care trebuie să o am pentru a reuşi să-mi ating ţelurile“, afirmă sportivul.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite