Cel mai bun sezon din istoria lui City'us Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de futsal a oraşului, City'us Târgu-Mureş, a încheiat de curând cel mai prolific sezon din istorie, încununat cu trofeele de campioană a ţării şi câştigarea finalei Cupei României.

În acest sezon, pentru City'us au evoluat 19 jucatori, atât în Cupă, cât şi în campionat. Aceştia au fost: Carlao, Klein, Moldovan – portari, Nuno Miguel, Philipe, Rodrigo, Raymond, Orlando, Pedrinho, Titalo, Paulinho, Gherman, V. Hugo, Măgurean, Molomfălean, A. Almăşan, Csoma, Kacso şi Muntean.
Pedrinho a plecat de la echipă la finalul turului, iar Gherman, Molomfălean, Paulinho şi Philipe au venit la formaţie la începutul returului.

JOCURI ŞI GOLURI

În sezonul recent încheiat, City'us a înscris 178 de goluri, beneficiind şi de un autogol al formaţiei CSM Focşani. Târgumureşenii au primit 80 de goluri. 111 goluri au fost inscrise în campionat, din care 63 în tur, 48 în retur şi 44 în play-off, restul de 23 fiind reuşite în Cupă.

Cele mai concludente victorii s-au înregistrat în partidele cu PoliTimisoara (10-1) şi Clujana Cluj-Napoca (12-3), cea mai usturatoare înfrângere fiind un 4-7 cu Concordia Chiajna.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite