Cei mai tari street danceri din România se întrec la Târgu-Mureș!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni dansatori de break dance și street dance din România se vor întrece în weekend la Târgu-Mureș, în cadrul celei de-a treia ediții a concursului Naţional de Breakdance "Get Down".

În zilele de 27 și 28 octombrie, începând cu ora 16.00, Casa de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș organizeaza, pentru a treia oară, Concursul Național de BreakDance- Get Down!, care se va desfășura în incinta clubului Jazz&Blues.

Acest festivalul urmărește readucerea, mai consistentă, în actualitate a acestui gen(battle) și încurajarea talentelor în materie de dans. La această competiție vor concura trupe din: Argeș, București, Brașov, Cluj, Galați, Petroșani, Sibiu, Timișoara și nu în ultimul rând Târgu Mureș având posibilitatea de a participa la următoarele secțiuni: 3vs 3, 1vs1.

Participanţii vor prezenta în faţa unui juriu de specialitate elementele principale ale culturii Hip Hop, acestea constând în Bboying, Dj- ing şi Mc-ing.


Accesul publicului este gratuit, iar la finalul competiției va fi organizat un after party spectaculos cu Dj Sauce și Dadu.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite