Cei mai tari mini-fotbaliști din țară se întrec la Târgu-Mureș! Au început duelurile pentru trofee la Cupa E.ON–Kinder!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A început ediția 2012 a Cupei E.ON–Kinder
A început ediția 2012 a Cupei E.ON–Kinder

Cupa E.ON Kinder, cel mai mare turneu de fotbal pentru juniori organizat în judeţul Mureş şi unul dintre cele mai importante din ţară, a început astăzi la Târgu Mureş, aceasta fiind ediţia cu cel mai mare număr de participanţi înregistrat până în prezent.

Până duminică, 2 septembrie, sunt programate 352 de meciuri,  care vor fi disputate de 109 echipe din 20 de judeţe (Mureş, Argeş, Alba, Sibiu, Covasna, Vâlcea, Constanţa, Suceava, Galaţi, Vaslui, Neamţ, Brăila, Dâmboviţa, Maramureş, Cluj, Prahova, Vrancea, Bihor, Gorj, Harghita), din municipiul Bucureşti, precum şi din Ungaria.

La festivitatea de premiere din 2 septembrie va fi prezent fostul internaţional Gheorghe Hagi, invitatul special al Grupului E.ON.  „Sunt onorat de invitaţia Grupului E.ON, susţinător al turneului de fotbal, întrucât este nevoie de astfel de competiţii pentru a pregăti viitori campioni. Fotbalul nostru are nevoie acum mai mult ca niciodată de sprijin, pentru a putea creşte generaţii valoroase de jucători“, a declarat acesta.

Prezentă la festivitatea de deschidere, d-na Teona Oltean, Director în cadrul E.ON Gaz Distribuţie, a declarat: „Grupul E.ON este alături de juniorii care se vor confrunta în aceste zile, precum şi de antrenori, suporteri şi organizatori. Susţinem performanţa în sport, la şcoală, investind în mod special în proiecte destinate tinerei generaţii. Turneul E.ON Kinder ne-a obişnuit cu performanţa şi de aceea suntem foarte bucuroşi că suntem împreună şi în acest an“.

Apreciez foarte mult implicarea organizatorilor în dezvoltarea sportului juvenil şi consider că astfel de proiecte trebuie susţinute şi încurajate de cât mai mulţi reprezentanţi ai sportului şi nu numai”, a precizat Deaconescu Marian, antrenorul Oltchim Râmnicu Vâlcea.

La rândul său, antrenorul F.C. Oţelul Galaţi, Valentin Cramer, a afirmat că speră ca în această ediţie clubul pe care îl reprezintă să ajungă pe podium măcar cu una dintre echipele înscrise la diferitele categorii de vârstă. ”Însă cel mai important este faptul că participăm, iar fiecare meci este o experienţă în plus pentru noi. Cu cât mai multe meciuri, cu atât mai mulţi paşi înainte pentru performanţa mult dorită”, a subliniat Valentin Cramer.

Programul complet al meciurilor şi locurile de desfăşurare sunt disponibile pe www.eonkinder.ro, unde se pot afla rezultatele ce vor fi afişate din oră în oră. Turneul va include şi un meci al echipei presei versus echipa organizatorilor – programat vineri 31 august, ora 19.00, pe terenul sintetic de lângă Sala Polivalentă. Finalele turneului sunt programate duminică, 2 septembrie, iar festivitatea de premiere va avea loc tot duminică, 2 septembrie la Complexul Sportiv Apollo de la Sângeorgiu de Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite