Cei mai buni mini-fotbaliști din Transilvania s-au întrecut la Târgu-Mureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnee amicale pentru juniori organizate la Târgu-Mureș
Turnee amicale pentru juniori organizate la Târgu-Mureș

Weekendul trecut, FC Municipal Târgu-Mureş a organizat două turnee amicale pentru categoriile de vârstă 1999 şi 2002.

La ambele categorii de vârstă, echipele au fost împărţite în 2 grupe a câte 3 formaţii. După disputarea jocurilor din grupe, clasamentul final a fost stabilit după jocurile: locul 1 grupa A - locul 1 grupa B, locul 2 grupa A - locul 2 grupa B şi locul 3 grupa A - locul 3 grupa B.

La categoria de vârstă 1999, victoria a revenit formaţiei Gloria Bistriţa, care a învins în finala locurilor 1-2 pe FCM Târgu-Mureş (antrenor Adrian Pop) cu scorul de 5-0. În grupă, FC Municipal a învins cu 2-0 pe Benţa Braşov şi cu 3-0 pe Gaz Metan Mediaş.

La categoria de vârstă 2002 s-a impus echipa Alma Sibiu, 1-0 în finală cu Benţa Braşov. FCM Târgu-Mureş (antrenor Lucian Moldovan) a terminat pe locul 4, după următoarele rezultate: 5-0 cu AS Miercurea Niraj, 0-1 cu Alma Sibiu şi 2-5 cu ACS Kinder.

Iată şi formaţiile care au participat la aceste competiţii:

Grupa 1999: FCM Târgu-Mureş, Gloria Bistriţa, U Cluj-Napoca, Benţa Braşov, Gaz Metan Mediaş şi Roseal Odorheiu Secuiesc.

Grupa 2002: FCM Târgu-Mureş, Alma Sibiu, Kinder Sângeorgiu de Mureş, FC Odorheiu Secuiesc, Benţa Braşov, AS Miercurea Niraj.



Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite