Cea mai importantă expoziţie dedicată mirilor, la Teatrul Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Foaierul Teatrului Naţional va găzdui în acest sfârşit de săptămână cea de-a cincea ediţie a expoziţiei “NUNTA NOASTRĂ”. Este vorba despre cea mai importantă expoziţie dedicată mirilor anului 2012, ce are loc în judeţul Mureş.

La “NUNTA NOASTRĂ” şi-au anunţat participarea, până în acest moment, nu mai puţin de 43 de firme care activează în industria nunţilor, în judeţul Mureş. Rochii de mireasă, costume de mire, rochii de gală, aranjamente florale, baruri şi sculpturi în fructe, limuzine, mărturii, lumânări, artificii, torturi, prăjituri, meniuri de nuntă şi băuturi asortate, invitaţii de nuntă, pălării, accesorii pentru mireasă, mire şi nuntaşi, documentele necesare căsătoriei, cameramani, fotografi, DJ, interpreţi de muzică uşoară şi populară, profesori de dans, decoraţiuni pentru restaurante, corturi pentru nunţi out-door,  caleşti, pantofi de mireasă şi mire, demonstraţii de coafură, manichiură şi machiaj, sunt doar cateva din ingredientele care fac din NUNTA NOASTRA locul ideal pentru pregatirea nunţii pe care fiecare o visează perfectă.

Deschiderea oficială a expoziţiei va avea loc vineri, 27 ianuarie, ora 13.00. Sâmbătă miresele şi mirii sunt aşteptaţi la un show de make-up şi hair-style, urmat de o prezentare rochii de mireasă şi seară şi costume de mire. Show-ul va fi completat cu momente de muzică şi dans. Expoziţia din acest an îşi va închide porţile duminică, 29 ianuarie, la ora 17.00.   

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite