Ce pot face mureşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
John Malkovich, Morgan Freeman şi Bruce Willis
John Malkovich, Morgan Freeman şi Bruce Willis

Astăzi
Artificii la Târnăveni


Mureşenii care îşi vor petrece Revelionul la târnăveni vor avea parte de un grandios foc de artificii cu care vor intra în noul an. Începând cu miezul nopţii şi timp de 12 minute, centrul micuţului oraş mureşean va fi luminat cu artificii multicolore, iar cei prezenţi vor putea servi şampania de Anul Nou într-o ambianţă festivă.

Weekend
Se schiază la Sovata!


Căderile abundente de zăpadă şi temperaturile scăzute din ultima vreme le-au permis administratorilor pârtiilor Aluniş şi Aluniş 2 să le redeschidă pentru începutul lui 2011. Astfel, zilnic între orele 9.00 şi 17.00, mureşenii pasionaţi de sporturile de iarnă sunt aşteptaţi la Sovata pentru ore de distracţie pe pârtie.

Weekend
Cu colacul la Platoul Corneşti


Mureşenii de toate vârstele sunt aşteptaţi să se distreze în primele zile ale anului la pârtia de tubing de la Platoul Corneşti. Pârtia este dotată cu instalaţie de telesanie, iar o cursă cu un colac de cauciuc pe traseul special amenajat costă 1 leu.

Weekend
Expoziţie la Mall


Fotografiile de nuntă ale lui Sergiu Cioban vor putea fi admirate în acest sfârşit de săptămână la Mureş Mall. Accesul la expoziţie este gratuit şi este permis între orele 10.00 şi 22.00, cu alte cuvinte, în orele de funcţionare ale centrului comercial.

Weekend
Bruce Willis revine la Arta


Filmul „Greu de pensionat” („Red” n.r.) va rula în cinematograful Arta începând de astăzi şi până vinerea viitoare la orele 15.00, 17.30 şi 20.00. Comedia de acţiune cu Bruce Willis, John Malkovich, Morgan Freeman şi Helen Mirren în rolurile principale, este bazată pe faimoasele benzi desenate ale lui Warren Ellis şi Cully Hamner, „RED” (Retired Extremely Dangerous n.r.). Un bilet la film costă 8 lei.

Astăzi
Clubbing la Avi-Cola


Mureşenii care aleg să treacă în noul an pe ritmurile hiturilor muzicii house şi electro-pop la Club Avi-Cola se vor distra până mâine dimineaţă. Organizatorii le-au pregătit multe surprize celor prezenţi şi oferte promoţionale la băuturile alcoolice. Rezervări la petrecerea ce va începe la ora 22.00 se pot face la numărul 0745 053.527.

Sâmbătă
Prima petrecere la Sighişoara


2011 începe sub cele mai bune auspicii în clubul sighişorean Aristocrat Society. Mâine, începânt cu ora 22.00, DJ Wish&Soul, alături de fetele de la Aristocrat Dance Team, îi vor delecta pe toţi cei prezenţi la „January 1st...1st Party”, cu alte cuvinte prima petrecere a noului an. Intrarea va fi liberă.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite