Ce pot face mureşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii sunt aşteptaţi diseară în club Aristocrat
Mureşenii sunt aşteptaţi diseară în club Aristocrat

Sfârşitul de săptămână programează noi evenimente sau manifestări menite să-i relaxeze pe mureşeni după o săptămână lungă şi stresantă la servici sau la şcoală.

Astăzi
All Time Hits Party

Distracţia de weekend se mută la Clubul Aristocrat Society din Sighişoara, care  va fi gazda unui „All Time Hits Party” diseară, începând cu ora 22.00. Petrecerea cu DJ Wish & Soul va dura până la primele ore ale dimineţii, iar intrarea va fi liberă.

Astăzi
Poezie erotică şi teatru


Sala Mică a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş va găzdui un spectacol inedit de poezie şi muzică erotică, urmat de punerea în scenă a piesei Valsul Hazardului, începând cu ora 19.30. Evenimentul face parte din proiectul de „teatru de noapte” iniţiat de Naţionalul mureşean. Biletele costă 15 lei sau 8 lei, cu reducere pentru elevi, studenţi sau pensionari.

Weekend
A venit „Sorocul” la Arta


Filmul „Due Date” va rula de la cinema Arta începând de azi şi până vinerea viitoare, de la orele 15.00, 17.30 şi 20.00. Sub semnătura regizorului Todd Phillips, “Sorocul” ni-i prezintă pe Robert Downey Jr. şi pe Zach Galifianakis în rolurile a doi ghinionişti, care pornesc într-o călătorie memorabilă. Un bilet la film costă 8 lei.

Sâmbătă
Party în Avi-Cola


Clubul Avi-Cola îi aşteaptă pe toţi petrecăreţii care se respectă la o seară de neuitat pe ritmuri de house, tech-house şi techno alături de braşovenii Vygo şi Aleka, şi de mureşeanul Addo. Biletele la party costă 10 lei.

Sâmbătă
Distracţie retro în Jazz&Blues


Mureşenii se vor distra pe ritmurile muzicii anilor ’80-’90 în cadrul petrecerii retro organizate de clubul Jazz&Blues. Petrecerea va avea loc în ambele încăperi ale localului, începând cu ora 22.00. Intrarea la Retro Party costă 5 lei.

Duminică
Marşul luminilor


Creştinii sunt invitaţi să se întâlnească la Sighişoara pentru a se ruga împreună. Duminică de la ora 18.00 este programat „Marşul luminilor”, unul din principalele puncte al programului de Advent, perioada anului care precede sărbătoarea Crăciunului.

Duminică
Concert în Jazz&Blues


Clubul Jazz&Blues, de pe strada Sinaia, va fi gazda unui concert live al formaţiilor Teglagyari Megallo şi MataHari, duminică începând cu ora 20.00. Trupele vor oferi un recital de muzică rock, country şi blues, ideal pentru a încheia sfârşitul de săptămână cum se cuvine. Biletele costă 10 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite