Ce pot face mureşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zac Efron (dreapta) şi Charlie Tahan, într-o scenă solicitantă de la începutul filmului
Zac Efron (dreapta) şi Charlie Tahan, într-o scenă solicitantă de la începutul filmului

Sfârşitul de săptămână programează în Târgu-Mureş, Reghin şi Sighişoara o sumedenie de evenimente menite să-i relaxeze pe localnici după o săptămână grea la servici sau la şcoală.

Weekend
Zach Efron la Arta


Filmul „Charlie St. Cloud” va rula în cinematograful Arta începând de azi şi până vinerea viitoare, de la orele 15.00, 17.30 şi 20.00. Bazat pe un roman de succes, „Charlie St. Cloud” este o dramă despre un tânăr care supravieţuieşte unui accident care îl va face să vadă viaţa într-un mod special. Un bilet la filmul cu Zach Efron în rolul principal costă 8 lei.

Astăzi
Concert Manuela Cara


Artista Manuela Cara îşi va lansa astăzi albumul „Let’s fall în love” de la ora 20.00 în localul Dublin Irish Pub. Românca stabilită în Canada va susţine un concert live cu piese „de aur” româneşti şi americane înregistrate pe album. Un bilet de intrare la eveniment costă 15 lei, iar rezervări pot fi făcute la 0757 183.637.

Duminică
„True West” la T74


Teatru 74 va pune în scenă duminică de la ora 19.00 piesa „True West”, de Sam Shepard. Regia spectacolului este semnată de Vlad Massaci, scenografia Dan Titza iar din distribuţie fac parte actorii Nicu Mihoc, Marius Turdeanu, Costin Gavază şi Serenela Mureşan. Un bilet la „True West” costă 10 lei.

Astăzi
Stand-up în Reghin


Clubul David din centrul Reghinului va fi diseară gazda unui spectacol de stand-up comedy cu trupa Maybe Comedy. Evenimentul va începe la ora 21.00, iar intrarea publicului va costa 5 lei. Biletele vor putea fi cumpărate la intrarea în local.

Astăzi
Party la Aristocrat


Clubul Aristocrat Society din Sighişoara va găzdui în această seară petrecerea „All Time Hits Party”, începând cu ora 22.00. Petrecerea îl va avea în prim plan pe DJ Wish & Soul şi vadura până la primele ore ale dimineţii. Intrarea e liberă.

Sâmbătă
Andrei Lucaciu mixează în Avi


Cunoscutul DJ Andrei Lucaciu va fi responsabil cu muzica de calitate în Avi-Cola Club mâine seară, începând cu ora 22.00. Biletele de intrare la petrecere costă 10 lei, iar rezervări pot fi făcute la numărul 0745 053.527.
 
Sâmbătă
Expoziţie la Unirea


Galeria de artă Unirea a Uniunii Artiştilor Plastici mureşeni găzduieşte expoziţia din cadrul Salonului anual de pictură, ajuns la ediţia a 34-a. Intrarea publicului este gratuită, iar piesele expuse pot fi cumpărate de vizitatori.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite