Ce pot face mureşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campionatul de improvizaţie
Campionatul de improvizaţie

Sfârşitul de săptămână programează o sumedenie de manifestări menite pentru relaxarea mureşeanului de rând. Iată care sunt cele mai interesante.

Astăzi
Campionat de improvizaţie


Amatorii teatrului de improvizaţie vor avea parte de un „meci” pe cinste în această seară, în cadrul unei noi etape ale Campionatului de Improvizaţie, de la ora 19.30, în Sala Mică a Teatrului Naţional. Biletele costă 15 lei.

Weekend
Şampanie la Sighişoara


Club Aristocrat Society le-a pregătit o surpriză de proporţii doamnelor şi domnişoarelor care vor alege să-şi petreacă serile în Cetate. Astfel, acestea vor avea parte de şampanie gratis pe tot parcursul petrecerilor. Intrarea va fi liberă.

Sâmbătă
Expoziţie la Unirea


Galeria de artă Unirea a Uniunii Artiştilor Plastici mureşeni va fi gazda expoziţiei din cadrul Salonului anual de pictură, ajuns la ediţia a 34-a. Vernisajul va începe mâine dimineaţă la ora 11.00, intrarea publicului fiind gratuită.

Duminică
Recital în Jazz&Blues


Artiştii Gyárfás Istvan şi Alex Man vor oferi melomanilor un duo-recital de senzaţie pe ritm de jazz în Club Jazz&Blues, începând cu ora 20.00. Intrarea la concertul de pe strada Sinaia costă 5 lei, iar biletele pot fi achiziţionate numai la intrarea în club.

Duminică
Music on! la Palatul Culturii


Turneul Music on! al trupei „Romanian Piano Trio” ajunge la Târgu-Mureş cu ocazia concertului de excepţie organizat la Palatul Culturii, de la ora 19.00. Romanian Piano Trio” este o trupă formată din Alexandru Tomescu, Horia Mihail şi Răzvan Suma, un ansamblu cameral ce s-a impus pe scena româneasca şi internaţională prin numeroase turnee. Intrarea la concert va fi liberă.

Weekend
„Puzzle mortal” la Arta


Filmul „Puzzle mortal” („Saw 3D” n.r.) va rula în cinematograful Arta începând de azi şi până vinerea viitoare, de la orele 15.00, 17.30 şi 20.00. Primul film realizat exclusiv cu sistemul revoluţionar de camere digitale  SI-3D, „Puzzle mortal”, aduce din nou pe ecran jocurile oripilante ale lui Jigsaw, mai groaznice ca niciodată. Un bilet costă 8 lei.

Duminică
„Viaţa lui Helge”, la Teatrul Naţional


Spectacolul „Viaţa lui Helge”, de Sybille Berg, va fi pus în scenă de actorii trupei Liviu Rebreanu la Sala Mare a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş, duminică de la ora 19.00. Un bilet la piesa de teatru costă 15 lei pentru adulţi sau 8 lei, cu reducere, pentru elevi, studenţi sau pensionari.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite