Ce pot face mureşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul de săptămână programează foarte multe manifestări menite să-i relaxeze sau să-i distreze pe mureşeni. Adevărul de Seară vă prezintă cele mai interesante modalităţi de petrecere a timpului în Târgu-Mureş, pe timp de weekend.

Weekend
Eroi de sacrificiu


Filmul The Expendables (Eroi de sacrificu n.r.) va putea fi urmărit la cinematograful Arta din Târgu-Mureş începând de astăzi, de la orale 15.30, 18.00 şi 20.00. The Expendables  este o poveste explozivă în care bărbaţi cu muşchi lucraţi, replici tari, femei care roiesc în jurul lor, bărbaţi care îi invidiază, încântă şi ne demonstrează că sunt cei mai mari eroi de acţiune ai tuturor timpurilor. Barney Ross (Sylvester Stallone) este un om care nu mai are nimic de pierdut. Controlându-şi perfect emoţiile, el nu a ştiut niciodată ce înseamnă frica. Este liderul şi principalul strateg al celei mai temute echipe de şoc alcătuită din războinici perfecţi, care trăiesc pe muchie de cuţit. Un bilet la filmul de acţiune cu actorii Silvester Stallone, Jason Statham şi Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger şi Bruce Willis în rolurile principale, costă 8 lei.

Astăzi
Concurs de DJ


Competiţia DJ Democracy organizată în Club Avi-Cola din Târgu-Mureş a ajuns la etapa a doua. În această seară, tinerii care vor să impresioneze pot urca la platane şi să mixeze în diverse genuri electronice. Biletele costă 10 lei, iar fetele au intrare liberă.

Sâmbătă
Scandal la operă!


Comedia „Scandal la operă”, de Ken Ludwig, va fi pusă în scenă în Sala Mare a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş, începând cu ora 19.00. În regia lui Petre Bokor, piesa îi are în distribuţie pe Rodica Baghiu, Rareş Budileanu, Nicolae Cristache, Claudia Domokos, Stanca Jabeniţan, Cristina Juks, Iulian Praja şi Dan Rădulescu.

Sâmbătă
Vernisaj la Unirea


Sala de expoziţie a Uniunii Artiştilor Plastici din Mureş va fi gazda unui vernisaj de artă cu opere realizare în timpul taberei de pictură din Grecia. Evenimentul de la Sala Unirea va debuta la ora 11.00, iar intrarea publicului va fi gratuită.

Sâmbătă
Retro Party în Jazz&Blues


Mureşenii se vor distra pe ritmurile muzicii anilor ’80-’90 în cadrul petrecerii retro organizate de clubul Jazz&Blues. Petrecerea va avea loc în ambele încăperi ale localului, începând cu ora 22.00. Intrarea la Retro Party costă 5 lei.

Duminică
Poezie ero...tică


Recitalul de „Poezie ero...tică şi muzică ero...ică” regizat de Liviu Pancu va putea fi urmărit şi savurat de spectatorii mureşeni în Sala Mică a Teatrului Naţional, de la ora 19.30. Spectacolul include şi piesa de teatru „Simply Marilyn”.

Duminică
Concert în Jazz&Blues Club


Formaţiile "Alapi Band" şi "Defender" din Ungaria vor susţine un concert live de muzică rock în clubul Jazz&Blues, de la ora 20.00. Vor urca pe scenă Alapi István, la chitară, Beke Márk, la sintetizator, Kicska László, la chitară bass şi Földes Ádám, la tobe. Biletele la concert costă 10 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite