Ce pot face mureşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul de Seară vă prezintă cele mai interesante manifestări care sunt programate în acest sfârşit de săptămână în oraşul nostru.

Sâmbătă
Party în Jazz&Blues


DJ Matyas va mixa în clubul Jazz&Blues, de pe strada Sinaia, mâine începând cu ora 23.00. Ajuns la Târgu-Mureş tocmai din New York, DJ-ul va oferi un set de minimal cu diverse efecte speciale. Un bilet la petrecere costă 5 lei.

Sâmbătă
L.E.D. Party


Localul Tantra, situat în centrul oraşului, va găzdui L.E.D. Party-ul al căror invitaţi speciali vor fi DJ Tom, DanBazix şi Adrian Funk, alături de Niro Lassano. Un bilet de intrare la eveniment costă 7 lei sau 5 lei cu Studcard.

Sâmbătă
Next Temptations Party


După o pauză de peste o lună, clubul Avi-Cola reia tradiţia petrecerilor marca Next Temptations, sâmbătă de la ora 22.00. Intrarea se face doar pe bază de invitaţii obţinute prin mesaje trimise pe Facebook, la pagina evenimentului.

Duminică
Teatru în Jazz&Blues


Piesa „55”, produsă de Kilyen Laszlo, va fi pusă în scenă începând cu ora 20.00, în localul Jazz&Blues de pe strada Sinaia. Spectacolul descrie într-o manieră tragi-comică evenimentele din trecut şi cele din viitor. Biletele costă 5 lei, iar acestea vor putea fi achiziţionate numai la intrarea în club. Rezervări pot fi făcute la numărul 0724 400.322.

Weekend
Festivalul Sarmalelor


De azi şi până duminică, mureşenii vor putea gusta cele mai bune sarmale făcute după reţete tradiţionale. La Praid va avea loc cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Sarmalelor, cu mâncare ziua şi concerte (Hara, Beatrice n.r.) noaptea.

Weekend
Război animalic la Arta


Filmul “Câini şi pisici: răzbunarea lui Kitty Galore” va putea fi urmărit la cinema Arta începând de azi şi până joia următoare inclusiv, de la orele 16.30, 19.00 şi 21.30. În această inedită comedie, Kitty Galore, o fostă agentă de elită pentru organizaţia de spionaj MEOWS, plănuieşte să-i anihileze pe inamicii canini. Un bilet la film costă 8 lei.

Weekend
Ultimele spectacole de circ


Mureşenii care iubesc spectacolele de circ mai au la dispoziţie numai acest sfârşit de săptămână pentru a participa la show-urile de la Circul Gartner, din parcarea hypermarketului Auchan. Reprezentaţiile vor avea loc de la orele 16.00 şi 18.30, iar preţul unui bilet este de 20 de lei pentru copii şi 30 de lei pentru adulţi.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite