Ce pot face mureşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşit de săptămână plin de evenimente în Târgu-Mureş. Expoziţiile de artă şi petrecerile vor avea rolul de a-i destinde pe cei care au obosit după o săptămână grea la servici.

Astăzi
Party în Gallery


Clubul Summer Gallery Club din Aleea Carpaţi va fi gazda unui Hospital Party, cu show de animatoare costumate în asistente medicale şi cu oferte speciale la bar. Rezervări de mese pot fi făcute la numărul de telefon 0726 684.444.

Weekend
Tradiţii din Kirghistan


Mureşenii vor putea cunoaşte obiceiurile din Kirghistan prin intermediul expoziţiei „Pe drumul tradiţiei în Kirghistan”, deschisă la Muzeul de Etnografie între orele 9.00 şi 18.00. În cadrul expoziţiei, vizitatorii vor putea vedea fotografii din Kirghistan, creaţii de artă populară originale din pâslă şi creaţii noi inspirate din acestea.

Sâmbătă
Retro Party în Jazz&Blues


Mureşenii se vor distra pe ritmurile muzicii „pe care dansau părinţii lor” în cadrul petrecerii retro organizate de cei de la Jazz&Blues, în ambele încăperi ale localului, începând cu ora 22.00. Intrarea costă 5 lei, iar organizatorii au pregătit oferte speciale la băuturile alcoolice şi răcoritoare.

Sâmbătă
Vernisaj Ana Călugăr


Asociaţia Artiştilor Plastici din judeţul Mureş organizează expoziţia de pictură a artistei Ana Călugăr, la Sala Unirea a UAP. Vernisajul expoziţiei va avea loc mâine dimineaţă de la ora 11.00, intrarea publicului fiind gratuită.

Sâmbătă
Expo misterele naturii


Muzeul de Ştiinţele Naturii din Târgu-Mureş expune mâine între orele 9.00 şi 14.00 peste 70.000 de piese de paleontologie, păsări, ouă, mamifere, minereuri, precum şi animale nevertebrate. Un bilet de intrare la expoziţie costă 4 lei.

Sâmbătă
Clubbing Music în Apollo


Iubitorii muzicii clubbing din Târgu-Mureş vor avea parte mâine seară de „Commercial Club Music Party”, la Club Apollo din complexul Weekend, începând cu ora 23.00. Intrarea costă 15 lei şi include o consumaţie la bar de 10 lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite