Ce pot face mureşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul de săptămână se anunţă a fi unul spectaculos pentru mureşenii care îşi doresc să se distreze după o săptămână dificilă la servici.

Astăzi
Hip-hop şi electro în Bizzare


După ce în urmă cu două săptămâni au mixat la concertul de lansare al albumelor lui Cumicu şi Ais The Chef, DJ Necs şi DJ Instru vor oferi un set de muzică hip-hop, combinată cu drum&bass, dubstep şi alte genuri electronice în clubul Bizzare, situat în pasajul de sub Teatrul Naţional, începând cu ora 22.00. Biletele de intrare la eveniment costă 5 lei, iar petrecerea va dura până dimineeaţa.

Astăzi
Concert liric în Jazz&Blues


Mureşenii se vor delecta în Club Jazz&Blues pe muzica formaţiei P.u.l.b., care va concerta pe versurile poetului Kovacs Andras Ferenc, de la ora 18.00. Show-ul de excepţie ce va fi urmat de o petrecere retro. Vor urca pe scenă Márton Lóránt (voce, chitară), Teddy Tinca (chitară), Tóth László (chitară bass, voce), Éltes Áron (instrumente de suflat, voce) şi Csurulya Árpád (tobe).

Astăzi
AndărCavăr la Reghin


Formaţia mureşeană AndărCavăr Bend va susţine un recital în localul Dogma din Reghin, începând cu ora 18.00. Cei trei tineri artişti îi vor atrage şi pe spectatori în „horă”, distracţia fiind asigurată. Trupa este apreciată pentru stilul inconfundabil şi pentru faptul că băieţii reuşesc să interpreteze orice piesă în orice stil muzical ales de cei din public. Biletele costă 8 lei.

Astăzi
Doroo mixează în Avi-Cola


Muzica tech-house şi funky minimal va răsuna din boxele clubului Avi-Cola în această seară, de la ora 22.00. DJ Doroo va fi la platane, petrecerea urmând să se termine sâmbătă dimineaţa. Doroo este cunoscut în majoritatea cluburilor importante din România, mixând alături de Dan Ene sau Emil Lassaria. Biletele de intrare costă 10 lei, iar rezervările de mese pot fi făcute la numărul de telefon 0745 053.527.


Weekend
Angelina Jolie revine la Arta


Filmul „Turistul” va putea fi urmărit la cinematograful Arta începând de azi şi până vinerea viitoare, de la orele 15.00, 17.30 şi 20.00. Angelina Jolie şi Johnny Deep interpretează rolurile principale ale filmului care prezintă povestea unui turist american ce trece printr-o cavalcadă de intrigi şi pericole, plus o poveste de dragoste. Aflat în timpul unei călătorii neprevăzute în Europa, Frank o întâlneşte pe Elise, o femeie senzaţională, care-i iese în cale intenţionat. Biletele la film costă 8 lei.

Sâmbătă
Se filmează în Avi-Cola


DJ-ii mureşeni Sergiu Nădăşan, Shiver şi Puri vor asigura fondul muzical în cadrul petrecerii din Avi-Cola Club, intitulată „Eram în alt film”. Începând de la ora 23.00 şi până la 5.00 dimineaţa, atât petrecăreţii, cât şi artiştii aflaţi la platane, vor fi filmaţi, urmând ca din imaginile realizate să fie creat un documentar-parodie care va face referire la mişcarea clubbing din Târgu-Mureş. Biletele costă 10 lei, iar organizatorii anunţă că evenimentele de acest gen vor continua şi luna viitoare.

Sâmbătă
Party în Club Jackson


Artiştii DJ Rareş & DJ Joshua, ultima dată prezenţi la Balul Bobocilor de la Universitatea Dimitrie Cantemir, vor face show în Club Jackson mâine seară, începând cu ora 22.00. După concertul celor doi, mureşenii prezenţi în club vor avea parte şi de un after-party cu hituri ale muzicii româneşti şi internaţionale, care va dura până a doua zi şi care va fi piperat cu oferte speciale la barul localului şi multe alte surprize pregătite de organizatori. Biletele de intrare la eveniment costă 10 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite