Ce pot face mureşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekendul se anunţă a fi unul cu totul special pentru mureşeni. După o săptămână grea la servici sau la şcoală, aceştia vor avea de unde alege pentru a se relaxa şi distra.

Astăzi
Party în Avi-Cola


Clubul Avi-Cola organizează în această seară o petrecere spectaculoasă pe ritmuri de house şi techno, începând cu orele 23.00. DJ-ii Carlos şi Jasc vor întreţine atmosnera electrizantă până la primele ore ale dimineţii.

Sâmbătă
Party cu filmare


DJ-ii mureşeni Sergiu Nădăşan, Shiver şi Puri vor asigura fondul muzical în cadrul petrecerii din Avi-Cola Club intitulată „Eram în alt film”. Începând de la ora 23.00 şi până la 5.00 dimineaţa, petrecăreţii vor fi filmaţi, urmând ca din aceste filmări să fie realizat un documentar. Biletele la petrecere costă 10 lei.

Sâmbătă
Premieră la Ariel


Teatrul pentru copii „Ariel” din Târgu-Mureş deschide seria premierelor din 2011, cu piesa de teatru pentru copii, intitulat „Vrăjitorul din Oz”. Mâine, începând cu ora 17.00, la sediul de pe strada Poştei, copiii vor putea intra în universul magic al teatrului.

Sâmbătă
„Hoţii” în Cetate


Mureşenii iubitori de teatru sunt aşteptaţi sâmbătă la ora 19.00 la Teatrul 74 din Cetatea Medievală, unde vor putea viziona spectacolul „Hoţii” în regia lui Cristi Juncu. Biletele costă 10 lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Duminică
În memoria lui Edit Piaf


Clubul Jazz&Blues va găzdui de la ora 17.00 un spectacol dedicat artistei franceze Edit Piaf. Actriţa László Zsuzsa, alături de Zénó Apostolache (la pian şi armonică n.r.) şi Zonda Attila (chitară n.r.), va readuce în prim plan melodiile nemuritoare ale franţuzoaicei.

Weekend
Sci-fi la cinema Arta


Filmul science fiction „Tron-Legacy” va rula în cinematograful Arta începând de astăzi şi până vinerea viitoare, de la orele 15.00, 17.30 şi 20.00. Continuare a succesului din 1982, „Tron”, filmul îl are în vizor pe Sam Flynn, fiul de 27 de ani al protagonistului primei părţi, Kevin Flynn, alături de Jeff Bridges. Un bilet la film costă 8 lei.

Weekend
Expoziţie la Palatul Culturii


Sala de expoziţii a Uniunii Artiştilor Plastici din Palatul Culturii Târgu-Mureş va găzdui expoziţia artistei plastice târgumureşene Sajgo Ileana. Vor fi expuse aproximativ 70 de lucrări (tapiserii şi picturi n.r.), ce reprezintă rodul activităţii artistice de peste patru decenii a mureşencei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite