Ce pot face mureşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harry Potter revine la Arta
Harry Potter revine la Arta

Mureşenii se vor putea distra în acest sfârşit de săptămână în cadrul manifestprilor organizate în cluburi, dar şi la cinema, unde va rula cel mai recent film cu aventurile lui Harry Potter.

Weekend
Harry Potter soseşte la Arta!


Super-producţia Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I, cea de-a şaptea şi ultima din seria aventurilor lui Harry Potter, va rula în cinematograful Arta începând de astăzi şi până vinerea viitoare. Harry (Daniel Radcliffe n.r.), Ron (Rupert Grint n.r.) şi Hermione (Emma Watson n.r.) trebuie să găsească şi să distrugă „Horcruxurile”, cheia imortalităţii Lordului Cap-de-Mort. Pelicula va putea fi urmărită de la orele 14.00, 17.00 şi 20.00, iar un bilet va costa 8 lei.

Sâmbătă
Rock în Reghin


Formaţia Black Diamond va concerta live mâine seară, începând cu ora 20.30, în Club David, din Reghin. Concertul de rock, intitulat „Hevy Metal Christmas”, va fi deschis de trupa Shadows, din Odorheiul Secuiesc. Un bilet la eveniment poate fi cumpărat cu 10 lei, numai de la intrarea în localul din centrul Reghinului. La concert sunt aşteptaţi iubitori ai muzicii rock din întreg judeţul, mai ales că localul reghinean este cunoscut peste tot ca fiind apropiat de acest gen de muzică.

Astăzi
Mafia Party în Select


Clubul Select Boutique Club, din centrul oraşului, va găzdui în această seară, de la ora 22.00, o petrecere inedită. Toţi participanţii la „Mafia Party” sunt aşteptaţi în costumaţii de gangster. Intrarea este liberă, iar rezervări pot fi făcute la numărul de telefon 0756 735.328.

Weekend
Distracţie la Dogma


Clubul Dogma, din Reghin, pregăteşte un weekend de senzaţie pentru localnici. Astăzi este programat un concert live al formaţiei The Bottles (5 lei biletul de intrare n.r.), de la ora 22.00, iar mâine de la aceeaşi oră va fi programată o petrecere retro, unde intrarea va fi liberă.

Duminică
Concert Impera


Rock-ul progresiv va fi la loc de cinste duminică seara în clubul Jazz&Blues, cu ocazia concertului formaţiei Impera. Evenimentul va începe de la ora 20.00, avându-i pe Meltzer Anna, Vitos Fruzsina, Adrian Călimănescu, Fulop Zsolt(Zsozso n.r.) şi Hanos Puskai Peter în prim-plan.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite