Ce pot face mureşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacol dedicat lui Edit Piaf în Jazz&Blues
Spectacol dedicat lui Edit Piaf în Jazz&Blues

Sfârşitul de săptămână va fi unul plin cu modalităţi care mai de care mai interesante pentru petrecerea timpului liber. Veţi putea alege între petreceri, spectacole de teatru, circ şi muzică.

Weekend
“Legende din regatul bufniţelor”


Filmul “Legend of the Guardians: Legende din regatul bufniţelor va putea fi urmărit la cinema Arta începând de astăzi, la orele 16.30, 19.00 şi 21.30. Renumitul cineast Zack Snyder îşi face debutul în filmul de animaţie de aventură inspirată după volumele îndrăgite din seria Guardians of Ga’Hoole, de Kathryn Lasky. Un bilet la cinema costă 8 lei.

Astăzi
Petrecere în Club 50


Mureşenii care vor să se distreze pe ritmuri de goa, trance, drum and bass
şi dubstep pot alege petrecerea „Brain Buster Classics”, organizată în Club 50 începând cu ora 21.00. Biletele costă 5 lei, iar de ambianţă va fi responsabil DJ Tripycal.

Astăzi
Distracţie în Sighişoara


Clubul Aristocrat Society din Sighişoara va găzdui în această seară petrecerea „All Time Hits Party”, începând cu ora 22.00. Distracţia cu DJ Wish & Soul va dura până la primele ore ale dimineţii, iar intrarea petrecăreţilor va fi liberă.


Weekend
Ultimele spectacole de circ


Artiştii de la Circus Safari oferă în acest weekend ultimele reprezentaţii de dresură de hipopotami, păianjeni tarantula, lame, ponei, cămile şi celebrul Tommy the Clown, de la ora 18.00. Biletele costă 20 de lei pentru adulţi şi 15 pentru copii.

Duminică
Butoiul cu praf de puşcă


Spectacolul „Butoiul cu praf de puşcă”, de Dejan Dukovski, va fi pus în scenă duminică seară de la ora 19.30 în Sala Mică a Teatrului Naţional. Piesa este o poveste care face aluzie la războiul din Bosnia – Herţegovina din anii ’90.

Duminică
Omagiu Edit Piaf


Spectacolul “Pe o aripă de vrabie - Homage á Piaf”, va fi pus în scenă în clubul Jazz&Blues, începând cu ora 20.00, în interpretarea actriței László Zsuzsa. Vor fi prezenţi pe scenă şi Liviu Matei; Zénó Apostolache (pian, armonică n.r.), Zonda Attila (chitară n.r.), Szabó Annamária (costum n.r.), Kövesdy István (quizmaster n.r.). Biletele costă 5 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite