Ce pot face mureşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul de săptămână programează o sumedenie de evenimente care să-i ajute pe mureşeni să uite de stresul de la locul de muncă. Petrecerile din cluburi vor asigura distracţia pe timp de noapte, în timp ce competiţiile sportive îi vor destinde pe mureşeni ziua..

Sâmbătă
Petrecere în Jazz&Blues


Mureşenii se vor distra în această seară pe ritmurile hiturilor din anii ’60 şi până azi, începând cu ora 22.00, cu ocazia petrecerii retro organizate de Club Jazz&Blues, de pe strada Sinaia. Biletele de intrare costă 5 lei, iar băuturile vor putea fi cumpărate la preţuri promoţionale. Rezervări pot fi făcute la 0724 400.322

Sâmbătă
Party la Tantra


Mureşenii care iubesc muzica electronică sunt aşteptaţi în club Tantra, unde începând cu ora 23.00 vor mixa DJ-ii Puri, Addo şi Shiver, în cadrul Led Party-ului organizat de NASSA Agency. Intrarea la petrecere este liberă.

Sâmbătă
K-1 la Sala Polivalentă


Campionatul Naţional de Kempo K-1 va avea loc sâmbătă, începând cu ora 10.00, la Sala Sporturilor din Târgu-Mureş. Jucătorii, atât băieţi, cât şi fete, vor concura pe mai multe categorii de vârstă şi greutate, intrarea fiind liberă.

Sâmbătă
Saturday Night Fever


Clubul Aristocrat Society din Sighişoara va fi mâine gazda unei petreceri cu hituri româneşti şi internaţionale, de la ora 22.00. Distracţia cu DJ Wish & Soul va dura până la primele ore ale dimineţii, iar intrarea va fi liberă.

Duminică
Concert în Jazz&Blues Club


Formaţia Darabont Ors Quartet va susţine un concert de jazz contemporan în clubul Jazz&Blues, de la ora 20.00. Trupa e formată din Makkai Istvan, Darabont Ors, Kostyak Marton şi Asztalos Zsolt. Biletele la concert costă 10 lei.

Weekend
Leonardo di Caprio „fură” la Arta


Filmul „Inception” (Începutul n.r.) va rula în cinematograful Arta de azi şi până vinerea viitoare, de la orele 16.30, 19.00 şi 21.30. Filmul prezintă povestea lui Dom Cobb (Leonardo DiCaprio n.r.), cel mai bun hoţ de informaţii şi secrete preţioase din subconştientul oamenilor, în timp ce aceştia visează. Un bilet la filmul de acţiune costă 8 lei.

Weekend
Competiţie de SectorBall


Sfârşitul de săptămână va fi marcat de jocurile din cadrul Cupei Nirajului la SectorBall, în casa de cultură din localitatea Valea. Vor fi prezenţi 15 jucători din România şi 11 din Ungaria. Sâmbătă vor avea loc meciurile individuale, iar duminică sunt programate finalele pentru perechi şi juniori.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite