Ce pot face mureşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest sfârşit de săptămână vă veţi putea destinde la una din petrecerile organizate în cluburile mureşene ori la expoziţiile de artă din muzee.


Astăzi
Party Night în Gallery

Summer Gallery Club din Aleea Carpaţi va fi gazda unei petreceri cu muzică electronică, de clubbing, în această seară de la ora 22.00. Intrarea costă 20 de lei pentru domni şi este gratuită pentru doamne şi domnişoare.

Sâmbătă
Retro Party în Jazz&Blues


Mureşenii se vor distra pe ritmurile muzicii anilor ’80-’90 în cadrul petrecerii retro organizate de clubul Jazz&Blues. Petrecerea va avea loc în ambele încăperi ale localului, de la ora 22.00. Intrarea costă 5 lei.

Sâmbătă
Sonny Flame, la Aristocrat


Cunoscutul producător de muzică electronică Sonny Flame, considerat o revelaţie a muzicii clubbing autohtone, va fi prezent mâine seară în Clubul Aristocrat Society din Sighişoara, de la ora 22.00. Un bilet de intrare la petrecere costă 15 lei, iar rezervări se fac la numărul de telefon 0265 777.999.

Sâmbătă
Expoziţie la Unirea


Artistul plastic mureşean Ughi Levente îşi va expune lucrările în spaţiul expoziţional al Galeriei de Artă Unirea. Vernisajul expoziţiei de pictură şi sculptură va începe la ora 11.00, intrarea publicului fiind gratuită.

Weekend
Expoziţie la Sighişoara


Mureşenii vor putea vizita în acest weekend expoziţia „De la primele scrieri la multimedia. O scurtă istorie a comunicării şi mai mult...”, între orele 10.00 şi 17.30. Evenimentul este găzduit de Muzeul de Istorie din Sighişoara.


Duminică
Finale la E.On Kinder


Cea mai mare întrecere de fotbal dedicată exclusiv copiilor din judeţ se va încheia duminică începând cu ora 9.00, când vor avea loc finalele pe fiecare grupă de vârstă. Festivitatea de premiere va fi organizată la Complexul Apollo din Sângeorgiu de Mureş de la ora 15.00. Turneul este organizat pentru copiii născuţi în 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 şi 2003.

Weekend
Angelina Jolie, la Arta


Filmul de acţiune „Salt” va putea fi urmărit la cinematograful Arta din centrul oraşului începând de azi şi până vinerea viitoare, de la orele 16.30, 19.00 şi 21.30. În regia lui Phillip Noyce, thrillerul o are în rolul principal pe cunoscuta actriţă americană Angelina Jolie. Un bilet la filmul „Salt” costă 8 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite