Ce pot face mureşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii vor avea parte de un sfârşit de săptămână plin. În afara Peninsulei, cel mai mare festival de muzică din România, în Mureş vor fi organizate expoziţii şi petreceri care vor atrage un număr mare de localnici aflaţi în căutare de relaxare.

Astăzi
Retro sounds în Sighişoara


Clubul Aristocrat Society din Sighişoara va fi gazda unui „All Time Hits Party” în această seară, începând cu ora 22.00. Distracţia cu DJ Wish & Soul va dura până la părimele ore ale dimineţii, iar intrarea va fi liberă.

Sâmbătă
Petrecere cu DJ Joy


Clubul Aristocrat Society Club din Sighişoara organizează o super petrecere mâine seară, de la ora 22.00, al cărui invitat special va fi DJ Joy, cunoscut pentru mixurile sale din clubul Gossip din Costineşti. Intrarea la petrecere va fi gratuită, iar rezervări vor putea fi făcute la numărul de telefon 0265 777.999.

Sâmbătă
Misterele naturii, la muzeu


Muzeul de Ştiinţele Naturii din Târgu-Mureş expune mâine între orele 9.00 şi 14.00 peste 70.000 de piese de paleontologie, păsări, ouă, mamifere, minereuri, precum şi animale nevertebrate. Un bilet de intrare la expoziţie costă 4 lei.

Sâmbătă
Obiceiuri transilvane


Muzeul de Etnografie din Târgu-Mureş va găzdui mâine expoziţia de datini şi obiceiuri transilvane. Accesul publicului va fi permis între orele 9.00 şi 14.00 iar preţul unui bilet de intrare va fi de 4 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii.

Weekend
Expoziţie multimedia


Expoziţia „De la primele scrieri la multimedia. O scurtă istorie a comunicării şi mai mult...” organizată la Muzeul de Istorie din Sighişoara, va putea fi vizitată în acest weekend. Expoziţia e deschisă publicului între orele 10.00 şi 17.30.

Weekend
Shrek se întoarce la Arta


Filmul Shrek Forever After va rula în cinematograful Arta începând de astăzi de la orele 16.30, 19.00 şi 21.30. Animaţia care îl readuce publicului mureşean pe cel mai simpatic căpcăun din istoria cinematografiei va putea fi urmărită plătind doar 8 lei la casa de bilete. Mureşenii îi vor putea auzi pe Cameron Diaz, Eddie Murphy, Mike Myers şi Antonio Banderas interpretând personaje din film.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite