Ce pot face mureşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul de săptămână se anunţă a fi unul plin pentru mureşenii dornici să se relaxeze după o săptămână grea la servici. Iată câteva din recomandările noastre pentru un weekend reuşit.

Retro Party în Jazz & Blues

În această seară de la ora 22.00, mureşenii vor dansa pe ritmurile muzicii anilor ’50-’90 la petrecerea cu oldies-uri organizată de clubul Jazz & Blues de pe strada Sinaia. Un bilet de intrare la „Retro Party” costă 5 lei.

Astăzi
„Sax Night” în Gallery


Mureşenii amatori de clubbing vor avea parte în această seară de o petrecere pe cinste în clubul Summer Gallery din Aleea Carpaţi. Începând cu ora 23.00, Marian Gănescu va întreţine atmosfera cu ritmurile muzicii de saxofon, concomitent cu hiturile muzicii house şi electro actuale. Intrarea costă 20 de lei, iar biletele vor putea fi procurate la intrarea în club.

Weekend
Relaxare la Grădina Zoologică


În acest weekend, de la ora 10.00, Grădina Zoologică din Târgu-Mureş îşi aşteaptă vizitatorii cu peste 500 de animale din 120 de specii. Preţul unui bilet de intrare este de 5 lei pentru adulţi, iar pentru cei mici intrarea costă 2 lei.


Weekend
Canicula umple Weekend-ul


Peste 20.000 de mureşeni sunt aşteptaţi în acest sfârşit de săptămână în complexul „Weekend”, profitând de temperaturile caniculare anunţate de INMH. Un bilet de intrare în complex costă 5 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii.

Duminică
Fiii Saschizului


Primăria Saschiz în colaborare cu fundaţia Adept Transilvania va organiza duminică a VII-a ediţie a sărbătorii Fiii Satului. Invitaţi sunt Ansamblul Folcloric „Românaşul” Saschiz-Albeşti şi Ansamblul Folcloric „Ardealul” din Luduş.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite