Ce pot face mureşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii vor avea parte de un sfârşit de săptămână plin cu evenimente care mai de care mai relaxante sau distractive. După o săptămână grea la servici, vă veţi putea distra în cluburi, la Zoo sau urmărind un film la cinema.

Astăzi
Reto party în Jazz&Blues


Mureşenii se vor distra în această seară de la ora 22.00 cu ocazia petrecerii retro organizate de Club Jazz&Blues, de pe strada Sinaia. Biletele de intrare costă 5 lei, iar băuturile vor putea fi cumpărate la preţuri promoţionale. A.R.

Sâmbătă
Datini transilvănene


Muzeul de Etnografie va găzdui mâine expoziţia de datini şi obiceiuri transilvane. Accesul publicului va fi permis între orele 9.00 şi 14.00 iar preţul unui bilet de intrare va fi de 4 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii.

Sâmbătă
DJ Wish la Sighişoara


Aristocrat Society Club din Sighişoara va fi mâine gazda unei petreceri al cărei invitat special va fi DJ Wish. Doamnele şi domnişoarele vor beneficia de intrare liberă pe tot parcursul serii, în timp ce domnii vor plăti 10 lei pentru intrare, dar numai după miezul nopţii. Detalii şi rezevări puteţi obţine la numărul de telefon 0265 777.999.

Sâmbătă
Pijama Party în Reghin


Clubul Urban Studio din Reghin organizează mâine seară de la ora 22.00 o petrecere în pijamale. Intrarea costă 6 lei, iar participanţii vor primi o băutură gratis inclusă în preţul biletului. Ţinuta obligatorie pentru participarea la Pijama Party o reprezintă papucii de casă şi pijamaua.

Weekend
Distracţie la Zoo


Grădina Zoologică din Târgu-Mureş aşteaptă şi în acest weekend peste 3.000 de vizitatori. Aceştia îl vor putea admira pe cel mai nou membru al familiei Zoo Mureş, un pui de bivoliţă albă, care s-a născut în urmă cu o săptămână.

Weekend
Vreme bună pentru plajă


Meteorologii anunţă încălzirea vremii în acest sfârşit de săptămână, ceea ce le va oferi mureşenilor posibilitatea să se relaxeze la complexul Weekend. Intrarea în „Perla Târgu-Mureşului” costă 5 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii.

Weekend
Jennifer Lopez, la Arta


Filmul „Back up plan” (Plan de rezervă n.r.), cu Jennifer Lopez în rolul principal, va rula în cinematograful Arta începând de azi, de la orele 16.30, 19.00 şi 21.30. „Plan de rezervă” este un film a cărui acţiune care explorează întâlnirile amoroase, dragostea, căsătoria şi familia. Un bilet la comedia americană costă 8 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite