Ce pot face mureşenii în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşit de săptămână plin cu evenimente menite să-i distreze sau să-i relaxeze pe mureşeni. Pe lângă expoziţiile de artă, vor fi organizate foarte multe petreceri sau concerte în cluburile din tot judeţul.

Astăzi
Party în Sighişoara


Clubul Aristocrat Society din Sighişoara va fi gazda unui „All Time Hits Party” în această seară, începând cu ora 22.00. Distracţia cu DJ Wish & Soul va dura până la primele ore ale dimineţii, iar intrarea va fi liberă.

Sâmbătă
Vernisaj la Unirea


Sala de expoziţie a Uniunii Artiştilor Plastici din Mureş va fi gazda unui vernisaj de artă cu opere realizare în timpul taberei de la Râciu. Evenimentul de la Sala Unirea va debuta la ora 11.00, iar intrarea publicului va fi gratuită.

Sâmbătă
Paraziţii la Sighişoara


Trupa Paraziţii va susţine un concert în clubul Aristocrat Society din Sighişoara mâine seară, începând cu ora 22.00. Astfel, Cheloo şi Ombladon vor face show pe ritmurile lui Freakadadisk, iar petrecerea de după va ţine treaz oraşul până dimineaţa. Biletele de intrare achiziţionate la intrarea în club vor putea fi achiziţionate cu 30 de lei.

Weekend
Expoziţie internaţională de artă


Palatul Culturii din Târgu-Mureş găzduieşte expoziţia internaţională de artă plastică „Totem”, eveniment aflat la ediţia a VI-a. Expoziţia reuneşte lucrări de artă realizate de artişti din România, Italia, Franţa, Egipt şi Japonia.

Duminică
Concert de percuţie


Ansamblul de percuţie al conservatorului „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca va suţine un concert extraordinar din opera „Carmen” la Casa de Cultură din Reghin. Manifestarea va avea loc sâmbătă începând cu ora 18.00, intrarea fiind liberă.

Weekend
Ultimul războinic al aerului


Filmul „The last airbender” va putea fi urmărit la cinema Arta începând de azi, de la orele 16.30, 19.00 şi 21.30. În „The last airbender” lumea e împărţită în patru naţiuni cu puteri egale: Tribul Apei, Regatul Pământului, Poporul Focului şi Nomazii Aerului, care se luptă pentru supremaţie. Un bilet la film costă 8 lei.

Duminică
Molloy la Teatru 74


Piesa de teatru „Molloy”, realizată după opera lui Samuel Beckett, va putea fi urmărită la Teatru 74 din Bastionul Măcelarilor, duminică de la ora 19.00. Preţul unui bilet la spectacol costă 10 lei sau 5, în cazul rezervărilor făcute online pe site-ul insituţiei de cultură (www.treatru74.ro n.r.).

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite