Ce meci! Două goluri în prelungiri şi FCM-Astra se încheie 2-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei aproximativ 6.000 de spectatori care au asistat aseară la meciul dintre FCM Târgu-Mureş şi Astra Ploieşti au avut parte de un spectacol fotbalistic pe cinste.

Ratări incredibile, un joc pe contre, patru goluri şi foarte mult dramatism, în cel care a fost cu siguranţă cel mai spectaculos meci de pe stadionul mureşean în acest sezon.

Florin Dan a deschis scorul pentru FCM cu un gol splendid de la aproape 30 de metri, torpila sa "rupând" plasa în dreptul vinclului, dar Găman a egalat după pauză, profitând de o inexactitate din careul mureşenilor.

Partida a fost mai încinsă decât se aştepta oricine, iar în minutul 78 spectatorii au asistat la scene de groază, după o ciocnire între Astafei şi Ţigănaşu. Cei doi fotbalişti s-au ciocnit cap în cap şi au căzut ca seceraţi la pământ. Astafei a fost transportat de urgenţă la spital, de unde medicii au anunţat că viaţa jucătorului nu este pusă în pericol.

Ilyes a făcut 2-1 în prelungiri, N'Doye a egalat în minutul 100, iar Fatai a irosit şansa victoriei în ultima secundă. Pe scurt, cam acestea ar fi principalele momente ale unui meci superb, la finalul căruia Sabău a declarat:

"Te superi când un adversar joacă cum a jucat azi Astra şi tu să faci 2-2! Îşi ia tot elanul! Ei au jucat şmechereşte, au profitat că le-am dat mingea în loc să o dăm în centrul oraşului. Îmi pare rău, meritam o victorie. Am avut două ocazii unu la unu cu portarul, ei au marcat după două greşeli. E nedrept, dar asta e. O să ne gândim să vedem ce se întâmplă. Echipele mele luau goluri puţine".

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite