Ce mâncăm în noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masă îmbelşugată de Revelion
Masă îmbelşugată de Revelion

Puteţi întâmpina 2011 aşa cum se cuvine, deci cu o masă îmbelşugată, într-unul din localurile din oraş. Pe mureşeni îi aşteaptă un Revelion pe cinste în localurile mureşene, cu mese tradiţionale la preţuri de criză.

Noaptea de Revelion este pentru majoritatea dintre noi un moment în care ne distrăm şi punem în balanţă părţile bune şi, dimpotrivă, rele, ale anului ce-a trecut. În plus, fără doar şi poate ne facem planuri pentru următoarele 365 de zile din vieţile noastre. Şi pentru că un Revelion ca la carte trebuie să includă o petrecere pe cinste şi o masă bogată, restaurantele şi hotelurile din Târgu-Mureş au pregătit o noapte de vis pentru clienţi.

La restaurantul cu profil tradiţional Laci Csarda, meniul din noaptea dintre ani va fi mai ieftin chiar decât anul trecut. „Vom servi foarte multă mâncare pentru cei ce ne vor trece pragul. Vom începe cu un platou rece asortat, mâncare din şalău şi multe alte surprize pentru clienţii noştri. Dimineaţa va fi servită o ciorbă acră, pentru revenire”, ne-a declarat Duka Miklos, managerul restaurantului.

Lăutarii vor cânta pe parcursul întregii nopţi, iar băutura va curge râuri, mai ales că petrecerea de Revelion va fi mai ieftină decât anul trecut. Dacă atunci a costat 200 de lei, anul acesta, cu 180 de lei, administratorii localului speră să umple până la refuz capacitatea acestuia. Din cele 130 de locuri puse la bătaie, mai sunt aproximativ 30 disponibile.

220 de lei la Manadas

O masă bogată puteţi găsi cu 220 de lei la restaurantul Manadas, din cadrul Complexului Hotelier President, unde încă mai sunt locuri libere. Se pune accentul pe tradiţie, astfel că bufetul serii va conţine jumări, tobă de casă, creier în aspic, cârnaţi de porc prăjiţi, dar nu sunt excluse nici mâncăturile „exotice”, de genul grujoanelor din piept de curcan în fulgi de porumb, cartofi noi în unt şi baby carrots (morcovi mici n.r.) sau păstrăvul prăjit şi cu sos menuiere sau capere.

La Dublin Irish Pub, cu 300 de lei, Revelionul poartă accente română-irlandeze. Caltaboşul, jumările, zacusca, delicatesele din pui şi peşte vor fi combinate cu whisky şi gin într-o noapte de neuitat. Dacă doriţi să serviţi masa de Revelion la piscină, puteţi opta pentru un pachet turistic de 5 zile la Business Hotel, cu 1.200 de lei, all-inclussive, cu masa din cumpăna dintre ani servită ori în piscina de la Aqua Day Spa, ori la Luxury Club Business, într-o ambianţă selectă.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite