Târgu-Mureş: Catedrala Ortodoxă va fi luminată în roz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Catedrala Ortodoxă va fi luminată în roz
Târgu-Mureş: Catedrala Ortodoxă va fi luminată în roz

Catedrala Ortodoxă „Înălţarea Domnului“ intră, în această seară, în lupta împotriva cancerului la sân. Clădirea va fi luminată, în această seară, de la ora 19,30, în roz.

Acesta este cel de-al VIII-lea an consecutiv în care în oraş se marchează începutul Lunii de luptă împotriva cancerului la sân
Pe parcursul zilei, în Piaţa Trandafirilor din Târgu-Mureş vor fi împărţite materiale inforative despre cancerul la sân.
Pentru a marca Luna Roz, în centrul oraşului va fi amenajat un spaţiu în care o echipă de medici le va oferi femeilor interesate de sănătatea o examinare a sânilor şi vor face demonstraţii pentru însuşirea tehnicii autoexaminării sânilor.
Organizaţiile implicate, în acest an, în realizarea şi finanţarea campaniei din judeţ sunt Fundaţia „Renaşterea“ Bucureşti, Direcţia de Sănătate Publică Mureş şi Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii.

Iniţiativei Mondiale de Iluminare în Roz a unei clădiri-monument, ca simbol al luptei împotriva cancerului de sân, i se alătură şi oraşele Bucureşti, Bacău, Botoşani, Braşov, Cluj Napoca, Constanţa, Iaşi, Paşcani şi Petroşani.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite