Târgu-Mureş: Casierii Aquaserv pe urmele datornicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Casierii Aquaserv pe urmele datornicilor
Târgu-Mureş: Casierii Aquaserv pe urmele datornicilor

Echipe de încasatori ai furnizorului de apă Aquaserv vor vizita asociaţiile de proprietari cu datorii la plata furnizării apei potabile pentru a încasa eventualele sume corespunzătoare datoriilor scadente.

Compania Aquaserv a anunţat ieri decizia sistării furnizării apei potabile pentru 19 asociaţii de proprietari din oraş cu datorii la plata apei potabile. Sistarea e progrată pentru joi 10 septembrie, dar reprezentanţii companieie au decis să trimită echipe de încasatori pe teren până în 12 septembrie, pentru a discuta cu administratorii asociaţiilor de proprietari şi a colecta măcar o parte din datoriile existente.

"Pentru a veni în întâmpinarea Asociaţilor de proprietari vizate pentru sistarea apei potabile, începând de joi 10 septembrie, Compania AQUASERV S.A. a decis ca în perioada 9 – 12 septembrie echipe din partea societăţii să se deplaseze la toate asociaţiile aflate pe lista de sistare pentru a încasa eventualele sume corespunzătoare datoriilor scadente", se arată într-un comunicat al societăţii.

De asemenea, în aceeaşi idee, casieria AQUASERV de pe str. Kos Karoly nr. 1, va funcţiona şi sâmbătă 12 septembrie, între orele 8:00 – 12:00, iar între orele 12:00 – 13:00, echipa de încasatori a AQUASERV va putea fi apelată telefonic de Asociaţiile de proprietari care doresc să efectueze plăţi, la nr. de tel. 0265 208 857.

"Compania AQUASERV este dispusă să anuleze sistarea apei potabile către toate acele Asociaţii de proprietari care demonstrează că fac eforturi în vederea reducerii datoriilor către companie", se mai arată în comunicat.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite