Târgu-Mureş: Deţinuţii mureşeni joacă în Campionatul de fotbal al liceelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Deţinuţii mureşeni joacă în Campionatul de fotbal al liceelor
Târgu-Mureş: Deţinuţii mureşeni joacă în Campionatul de fotbal al liceelor

Echipa de fotbal a Penitenciarului Târgu-Mureş a jucat astăzi împotriva echipei Grupului Şcolar Electromureş. Tinerii privaţi de libertate participă la faza municipală a Campionatului de fotbal al liceelor mureşene.

Echipa de fotbal a persoanelor private de libertate din Penitenciarul Tg-Mureş participă la Campionatul de Fotbal –faza municipală, organizat de către Ministerul Educaţiei şi Învăţământului prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş.

Echipele competiţionale participante respectiv Penitenciarul Tg-Mureş, Grupul Şcolar Gheorghe Şincai, Grupul Şcolar Avram Iancu, Grupul Şcolar Aurel Perşu, Liceul Bolyai, Liceul Reformat, Grupul Şcolar Constantin Brâncuşi, Grupul Şcolar Ion Vlasiu, Grupul Şcolar Sanitar Gheorghe Marinescu,  Grupul Şcolar  Electromureş, Liceul cu Program Sportiv, Grupul Şcolar Emil Dandea, Grupul Şcolar  Traian Vuia, Grupul Şcolar  Agricol, Colegiul Naţional Unirea, Colegiul Naţional Alexandru Papiu Ilarian, Liceul de Artă şi Colegiul  Transilvania  se reunesc pe terenul de fotbal de la Baza Sportivă "Weekend" până în data  când se va juca finala competiţiei.


Pentru deţinuţi, fotbalul este o modalitate plăcută de petrecere a timpul liber, de socializare cu alţi tineri de aceaşi vârstă, de formare şi dezvoltare a unor abilităţi şi deprinderi care să contribuie la îmbunătăţirea imaginii de sine şi de creare a unei imagini pozitive în societate.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite