Campanie de informare și prevenire pentru mureșenii ce pot fi jefuiți la Weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Având în vedere aglomeraţia de persoane şi autoturisme din zona „Weekend” din Târgu-Mureş în sezonul estival, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a reluat activităţile ce au ca scop menţinerea gradului de siguranţă a cetăţenilor în Complexul „Mureşul” şi zonele adiacente, în proiectul intitulat „ASIGURĂ-ŢI O ZI FRUMOASĂ!”.

Activităţile se axează în special pe prevenirea furturilor din autoturisme, prioritatea de acţiune în plan naţional și local. Scopul proiectului este menţinerea gradului de siguranţă a cetăţenilor și a bunurilor acestora în Complexul „Mureşul” (în zona parcărilor de la cele două intrări în complexul de agrement) şi străzile adiacente (Păcii, Tâmplarilor, Secuilor Martiri, Luntraşilor, Margaretelor și Aleea Carpaţi).

În fiecare zi, o echipă formată din poliţişti, poliţişti locali sau jandarmi patrulează şi identifică autoturismele cu bunuri lăsate la vedere, ulterior contactând proprietarii autoturismelor pentru a-i avertiza cu privire la  riscurile la care se expun atunci când lasă la vedere, în interiorul autoturismelor diferite bunuri. Activităţile de informare sunt completate de patrulele din zonă.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite