CAMPANIE „Doctorii cu care Târgu-Mureşul se mândreşte“: Vezi aici componenţa juriului de specialitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Care este medicul cu care te mândreşti?
Care este medicul cu care te mândreşti?

„Adevărul" îi caută pe cei mai buni cinci medici, cei cu care Târgu-Mureşul se mândreşte. Părerea ta contează! Împreună cu un juriu de specialitate, îi vom desemna pe cei cinci doctori de top cu care Târgu-Mureşul se mândreşte.

Au trecut nouă zile de când s-a dat „Start vot" în cadrul campaniei „Doctorii cu care Târgu-Mureşul se mândreşte". Până acum, 477 de mureşeni şi-au exprimat preferinţele pe mures.adevarul.ro.

Alături de mureşeni, un rol hotărâtor în ceea ce priveşte desemnarea celor cinci doctori cu care oraşul nostru se mândreşte îl va avea şi un juriu de specialitate, din care fac parte Adrian Mureşan, director executiv al DSP Mureş, Andreia Morariu, director al Fundaţiei Alpha Transilvană, Ionela Ciotlăuş, director executiv al spitalului Nova Vita San, alături de Konrad Judit, manager al Spitalului Clinic Judeţean.

Miercuri, 2 noiembrie, votul se va închide şi apoi veţi putea citi poveştile de viaţă ale finalişţilor. Votează-ţi medicul preferat din lista din dreapta dând click pe numele celui pe care îl alegi!

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite