”Bună seara, prieteni! Vă place Iris?” Concert de anvergură diseară în Cetate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi va fi ultima zi din cadrul sărbătorii orașului, iar organizatorii au pregătit o serie de concerte extraordinare pentru mureșenii de toate vârstele.

Iubitorii de muzică populară sunt așteptați în Cetatea Medievală, unde, cu ocazia Zilelor Târgumureșene, vor urca pe scenă artiștii populari Ionuţ Fulea, Codru de România, Ovidiu Olari, Veronica Macarie Moldovan, Sergiu Cipariu, Ioan Bocşa şi orchestra Ovidiu Barteş. 

Dar distracția nu se va încheia astfel. De la orele 18.30 încep concertele trupelor Voltaj (care va familiariza publicul mureșean cu piesele de pe noul album, ”Dă vina pe voltaj”), Edda (din Ungaria) și, nu în ultimul rând, Iris.

Concertul trupei lui Cristi Minculescu va începe în jurul orei 22.00, iar reprezentanţii Primăriei sunt siguri că Cetatea va fi neîncăpătoare odată cu lăsarea întunericului, mai ales că aceasta va fi burduşită cu terase la care vor fi servite vin, bere şi răcoritoare din belşug, în timp ce micii şi cârnăciorii vor sfârâi pe grătare, după cum e obiceiul unei sărbători româneşti ca la carte.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite