Buluceală la Weekend de Sfânta Maria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profitând de faptul că administratorii Complexului Weekend au deschis porţile acestuia de Sfânta Maria, peste cinci mii de mureşeni şi-au petrecut ziua făcând plajă sau baie în bazinele complexului de agrement.

Uleiul de plajă, ochelarii şi pălăriile de soare şi slipii au reprezentat accesorii obligatorii pentru cei ce au trecut pragul „Perlei Târgu-Mureşului”, temperaturile înregistrate ieri fiind perfecte pentru o zi de plajă. Practic, la orele amiezii cu greu mai găseai un loc liber pentru aţi aşeza prosopul, aproape întreaga suprafaţă a Weekendului fiind ocupată.

Click pentru GALERIE FOTO!

Am fost şi ieri la plajă şi din moment ce vremea e atât de frumoasă, am decis să vin şi astăzi, cu prietenele. E foarte frumos la Weekend şi mă bucur că a fost deschis chiar şi luni, mai ales că e şi zi de sărbătoare”, ne-a mărturisit Ana Precup, 22 de ani, studentă. Decizia administratorilor complexului vine ca urmare a faptului că vremea caniculară anunţată de meteorologi atrage foarte mulţi localnici la piscină, iar astfel, Weekend-ul atrage noi fonduri către Bugetul Local. Vara trecută, Weekend-ul a adus aproximativ 700.000 de lei la Bugetul Local, în timp ce autorităţile speră ca această sumă să crească odată cu încheierea sezonului estival 2011.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite