Bugetul oraşului, rectificat. Vezi aici pe ce se cheltuie banii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierii locali au votat rectificarea bugetului
Consilierii locali au votat rectificarea bugetului

Consilierii locali mureşeni au votat rectificarea bugetului municipiului. Printre instituţiile care au primit mai mulâi bani se numără şi Poliţi Locală.


Consilierii au alocat mai mulţi bani pentru învăţământ, cultură, dar şi pentru siguranţa cetăşeanului, deoarece o parte din bani au fost alocaţi Poliţiei Locale. Instituţia a primit cu 410.000 de lei în plus.

Aleşii locali se declară mulţumiţi de împărţirea banilor, dar sunt şi unii care spun că este necesară o mai bună chibzuinţă în cheltuirea bugetului local.

„Personal spun că întodeauna am fost un susţinător al Poliţiei şi a siguranţei, pentru că siguranţa oamenilor este cea mai importantă. Trăim într-o lume în care avem probleme cu siguranţa, ştim cum s-a vorbit, începând cu tăierile de lemne din păduri şi terminând cu furturile din locuinţe. Deci sunt foarte multe probleme, deci sunt anumite cheltuieli care trebuie să aibă prioritate”, a preciyat consilierul local Kolosvary Zoltan.

Aleşii locali au acordat bani şi pentru achiziţionarea şi montarea de semafoare în jurul şcolilor şi pentru creadea de noi treceri pentru pietoni.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite