Bombă în atacul lui FCM Târgu-Mureş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Celsinho va juca la FCM
Celsinho va juca la FCM

Echipa lui Sabău dă lovitura verii şi îl aduce pe Celsinho (22 de ani), playmaker de la Sporting Lisabona care în 2006 a costat 5 milioane de euro. La FCM Tîrgu Mureş va juca în sezonul viitor unul dintre cel mai bine cotaţi brazilieni care au călcat pînă acum în România.

Playmaker-ul Celso Luis Honorato Junior "Celsinho" (22 de ani) a venit aseară în ţară şi azi va parafa împrumutul pe un an cu formaţia lui Ioan Ovidiu Sabău.

Mijlocaşul "carioca" are un CV spectaculos: vicecampion mondial cu Brazilia la categoriile Under 17 şi Under 21, a fost adus în Europa de Lokomotiv Moscova, care a scos din buzunar, în 2006, pentru puştiul de 17 ani nu mai puţin de 5 milioane de euro! Un an mai tîrziu, Sporting Lisabona a cumpărat 50 la sută din drepturile federative ale lui Celsinho pentru alte 2 milioane de euro.

În Portugalia au apărut şi problemele din cauza cărora fotbalistul nu a progresat aşa cum se aştepta. Viaţa extrasportivă l-a costat pe Celsinho. Brazilianul a jucat foarte puţin, a intrat în dizgraţie la Sporting şi a fost cedat în împrumut la mai multe echipe. "Să zicem că băiatul a dat dintr-o dată de bani mulţi şi şi-a pierdut capul. S-a maturizat între timp, e căsătorit şi vrea să-şi relanseze cariera. E un fotbalist valoros, care va impresiona în România", a explicat agentul fotbalistului, Mugurel Ilisei.

Detalii, aici.

Mureşenii l-au luat si pe Moussa Kalisse, de la Dordrecht, un atacant de 28 de ani, care a efectuat deja vizita medicală. Vârful a marcat 50 de goluri în 206 partide disputate pentru olandezi. A evoluat timp de 6 sezoane în Olanda.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite