Bloc operator de politraumă la SMURD Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul bloc operator va fi amplasat în sediul SMURD Mureş foto arhivă
Noul bloc operator va fi amplasat în sediul SMURD Mureş foto arhivă

Principala investiţie care urmează să fie realizată anul viitor de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş vizează un bloc operator de politraumă, care va fi amplasat în noul sediu SMURD Mureş.


Potrivit conducerii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Mureş acest bloc operator de politraumă este necesar având în vedere numeroasele cazuri pe care le tratează medicii SMURD.

"Văd utile cel puţin două investiţii majore, care ar trebui să le facem în 2012 şi pentru care am solicitat finanţare Ministerului Sănătăţii. Mă refer la blocul operator de politraumă, care este o chestiune absolut necesară spitalului şi care va face ca bolnavul politraumatizat să poată fi asigurat din punct de vedere al activităţii medicale în condiţii optime şi de o reparaţie capitală şi extindere a secţiei de Terapie Intensivă”, a precizat Florin Gomotârceanu, managerul SCJU Mureş.

UPU SMURD Mureş se va muta la parterul spitalului de la începutul anului viitor. Noul sediu a fost realizat cu fonduri provenite de la Banca Mondială.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite