Bilete la Peninsula, acum şi în Piaţa Trandafirilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ne mai despart două săptămâni până la Tubor Greenfest Peninsula, iar organizatorii pregătesc terenul pentru ceea ce se vrea a fi cel mai important eveniment organizat în 2011 în Târgu-Mureş.

Începând de ieri, mureşenii îşi pot cumpăra bilele şi abonemante la cel mai mare festival de muzică din România chiar din centrul oraşului. În imediata apropiere a ceasului floral, din Piaţa Trandafirilor, a fost amenajat un chioşc de bilete, alături de un ecran cu leduri care oferă imagini de senzaţie de la ediţiile precedente ale Peninsulei şi totodată noutăţi referitoare la concertele care-i aşteaptă pe mureşeni pe malul Mureşului între 25 şi 28 august.

Biletele pentru o zi costă 80 de lei (până la data începerii festivalului), în timp ce abonamentele costă 199 de lei până în data de 24 august. Membrii Asocieţiei Studcard beneficiază de o reducere importantă la preţul abonamentelor achiziţionate până la începerea Peninsulei. Astfel, aceştia vor plăti cu 30 de lei mai puţin pentru cele patru zile de show-uri şi concerte live. Preţul biletelor va creşte cu peste 20 de procente după începerea festivalului (100 de lei pentru o zi, 140 de lei pentru toate zilele).

Organizatorii de la Sziget Management se aşteaptă la o afluenţă record, de peste 70.000 de spectatori, la concertele de anul acesta, motiv pentru care vor amplasa noi puncte de vânzare a biletelor în mai multe zone ale oraşului nostru. În plus, vor fi organizate concursuri interactive ale căror premii vor consta în bilete gratuite la Peninsula şi produse promoţionale cu sigla Tuborg Green Fest Peninsula 2011.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite