Bikerii din tot Ardealul se întâlnesc la Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă iubiţi motoarele şi caii putere, vă aşteaptă un weekend de neuitat în campingul de la Câmpul Cetăţii. În cadrul reuniunii motocicliştilor vor avea loc concerte rock, întreceri de darts, biliard, gulaş gratuit pentru toată lumea şi multe alte surprize.

Iubitorii de cai putere... pe două roţi vor avea parte de un sfârşit de săptămână exploziv în campingul Mustang de la Câmpul Cetăţii. Sunt aşteptaţi să participe toţi posesorii de motoare care doresc să scape de tumultul urban într-unul dintre cele mai frumoase locuri din judeţul nostru. Campingul Mustang se situează în inima satului Câmpul Cetăţii, la aproximativ 50 de kilometri de Târgu-Mureş. Departe de aglomeraţia oraşului, departe de problemele de zi cu zi, acest loc pitoresc oferă o posibilitate ideală pentru relaxareşi odihnă, iar în weekend, bikerilor li s-a pregătit exclusivitate în acest sens.

Concerte şi întreceri

Evident, ca orice întâlnire a pasionaţilor de motoare, nu vor lipsi concertele rock şi întrecerile de turaţii, darts sau biliard. În plus, va avea loc un concurs-expo al motocicletelor „veterane”, bine întreţinute de posesorii acestora. Organizatorii au pregătit o sumedenie de surprize pentru participanţi, printre care şi gulaş proaspăt, gătit la ceaun, gratuit pentru toată lumea. Concertele rock vor ţine capul de afiş al weekendului motocicliştilor. Vor concerta trupele Guillotine, Bluz Bend, Black Diamond şi AC-DC-GP. Manifestarea este organizată de clubul Plum Brandy Bikers din Târgu-Mureş (club înfiinţat în 2002 n.r.) şi este prima de acest gen în judeţul Mureş pe 2010.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite